Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Şanslarını Doğru Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 50%

Çoğu zaman, güçlü görüşlere sahip olmak ve yaklaşımınızda bağımsız ve istekli olmak iyi bir şeydir. Ancak, bu tutumla insanları kendinize yaklaştırmayı umarken onları sizden uzaklaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda başa çıkmanızın zor olabileceği inatçı ama hassas bir tutum var. Sevgilinizde daha duygusal bir yaklaşım sergilerken diğer şeylere karşı daha zihinsel bir tavır takınıyorsunuz.

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Muhtemelen dışarıdan oldukça iyi görünüyorsunuz fakat duygusal olarak o kadar da çekici hissetmiyor olabilirsiniz. Bugüni aynaya bakıp Frankenstein'ın canavarını görmüş gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir. Bugün kendinizi şımartmak için muhteşem bir gün. Cilt bakımı ya da masaj yaptırın ve başlamışken, saunaya ya da jakuziye de girin. Kendinize meyveli buzli bir içecek ısmarlayın. O zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Enjoy!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz stresli olabilirsiniz ama altından kalkılamayacak kadar değil. Aklınız muhtemelen dünyevi işlerden ziyade son birkaç gündür zihninizi kurcalayan entelektüel, felsefi ve manevi konularda olacak. Düşüncelerinizin akışını serbest bırakıp dinlenerek ve bir şeyler okuyarak kendinizi şımartmak için ideal bir gün.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda abartılı riskler almaktan kaçınmalı, maddi konularda kontrolü korumaya özen göstermelisiniz. Günün tamamında negatif bir karma yaratacak durumlara karşı dikkat edin, etik değerlerinizi koruyun. Akış, bazıları için ödüller, hediyeler getirebilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kayıplarını aklına takmıyorsun. Kariyer hayatında yakalığın fırsatları doğru değerlendirme şansının olduğunun bilincindesin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan eskiden hoşlandığın birinin sana ilgi duyduğunu duyabilirsin. Yeni yıla girmeye hazırlanırken kendine yeni kıyafetler satın alabilirsin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızda geleneksel yaklaşımlar yerine modern çağın yatırım kaynaklarını değerlendirmek sizlere daha fazla kazanç sağlayabilir. Disiplinli bir hareket alanı oluşturursanız sonuçların lehinize olduğunu görebilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe ve korku duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Günlük işlerde ani değişiklikler söz konusu. Parasal konularda yenilenme süreci yaşayabilirsiniz. Gün içinde başkalarının hayatlarına daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirmek için plan kurabilirsiniz ancak eyleme geçmek için uygun bir gün değil. Dostlarınızın güzel fikirleri ile motive olabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda bir dolunay meydana gelirken bu dolunay psikolojik süreçleri, duygusal tansiyonu tetikleyebilir. Ruhunuzdaki mücadele gücünü fark edebilirsiniz. Karşınıza sizi etkileyebilecek güçlü figürler çıkarken onların varlığı sizde de yeni farkındalıklar uyandırabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalitenin nicelikten çok daha önemli olduğunu unutmayın. Seçimlerinizi en mantıklı şekillere göre daraltın.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşka çok önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konulara,ve para konularına daha çok kafa yorabilirsiniz. Hesap işlerine odaklanabilir, organizasyon becerilerinizi konuşturabilirsiniz. İş görüşmelerini, temaslarını hızlandırabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, bir konu hakkında partnerinize yardımcı olacaksınız. İş yerinizde varlığı ile sizi rahatsız eden bazı insanlar var. Çevrenizdeki insanlar yüksek enerjinizden ve iyi niyetinizden dolayı sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Yapacağınız telefon konuşmalarınızilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 22' 04" R
Ay
Terazi
29° 47' 53" R
Merkür
Boğa
07° 02' 12"
Venüs
Boğa
26° 23' 49"
Mars
Koç
15° 31' 08"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 42"
Satürn
Balık
18° 08' 28"
Uranüs
Boğa
23° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 27' 03"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 09"
Lilith
Başak
25° 37' 32"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>