Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kent dışındaki çok genç bir yakınınızla bugün, yarın hasret giderebileceksiniz. Bu günlerde derin bir umutsuzluğunuz var. Baştan çok umut bağladığınız kimi uğraşlarınız, sizi hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama boşa olduğunu bildiğiniz halde hala bir çaba içindesiniz. Bu hayal kırıklığını paylaştığınız bir gurubun varlığı sizi biraz rahatlatıyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisi, kendimizi her anlamda keşfetmenin, iyileştirmenin, sıkıntılarımızı geride bırakacak fırsatlarla karşılaşmanın göstergesidir. Toparlanırız, canlanırız. Hayat bize olumlu yönde şifa verir. Kendimize geliriz. Saat 12:26 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerlemeye başlıyor. Kazançlı işlere ciddiyetle eğilirsiniz. Para konusunda şu aralar yaşanan tıkanıklara çözüm olabilecek yollar ararsınız. Hatta daha önce yüksek fiyata yaptığınız işleri, karşınıza bir teklif çıkması halinde biraz daha düşük ücretle yaparak nakit para akışı sağlamak istersiniz. Endişeleriniz olabilir. Tutumlu olmanız gerektiren durumlar söz konusuysa sıkılırsınız. Ancak bunların hepsi, Ay-Oğlak burcu geçişlerinde hissedilen durumlardır. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü, para kazanmak amaçlı girişim ve yeniliklerin işaretçisidir. İnsanları etkileme gücünüz yükselir. Saat 16:15 Ay-Chiron görünümü, maddi konulara daha fazla eğilmenizi ve bu anlamda rahatlama arzunuzu işaret ediyor. Sıkıntılarınızı geride bırakmak, hayatın güzelliklerini yaşamak istiyorsunuz. Bir olanak, fırsat ve şans beklentisi içindesiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarı için mücadele etmen gereken bir gün yaşayabilirsin. Çalışma ortamındaki hırs karşısında gardını alacaksın.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız büyük bir olay karşısında size yapılan iyiliği hâlâ unutmuyor oluşunuz sizin ne kadar vefalı bir kişi olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Bu kişilerle tekrar yollarınız kesiştiğinde onlara olan minnet borcunu ödemek ve üzerinizde kalan bu yükü hafifletmek isteyeceksiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Çalışmalarınızı bir plan içinde yapmanız gün içindeki yoğunluğunuzu hafifletecek. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Enerjinizi sizi yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız. Alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirecek.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil. Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>