Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Arkadaşlarınla Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

İhtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci olmanın zamanı. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Size inanan ve çabalarınızı destekleyen pozitif insanlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Egzersiz ve meditasyon için vakit ayırın. Hayatınıza daha fazla denge ve uyum getirin.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Toprak Ana'nın iyileştirici gücünden faydalanmak isteyeceğin bir gün. Son zamanlarda yaşadığın stresten kurtulmanı ve şarj olmanı sağlayacak yeni bir sisteme ihtiyacın var. Bedenine özen göster. Yürüyüş yap. Doğaya karış. Besin değeri yüksek gıdalar tüket, bol su iç. Neşeni arttıran ve sana ilham veren insanlarla takıl; enerjini emenlerle değil.Eviniz bugün boş olabilir ve bunu bunaltıcı bulabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri uzakta olabilir ve yalnızlığınızdan zevk almak yerine, muhtemelen etrafınızdaki dört duvarın üstünüze geldiğini hissedeceksiniz. Açıkçası, buna tek çözüm dışarı çıkmak olacaktır. Hava şartlarına uygun bir yürüyüş yapın. Kitapçılara veya antika dükkanlarına gidebilirsiniz. Başka bir şey yapmak için çok yoruluna kadar eve gitmeyin. Gününüzün tadını çıkarmaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönemin biraz garip bir periyod olduğunu düşüneceksin. Aslında değil, sadece bu zamanlar diğerlerinden farklı geçecek. Çevrene baktığında başkalarının da depresif olduğunu veya bu depresifliği kamufle etmeye çalıştıklarını göreceksin. Birçok kişi - ve özellikle sen - hayallariyle yüzleşecek ve fakat onlara ulaşacak adımları atamayacak. Bu içinde bulunası zor bir durum.

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha önce hiç görmediğiniz biriyke romantik bir ilişki başlayabilir. Kim olursa olsun gerçek olamayacak kadar mükemmel görünebilir. Ancak romantizmin başarılı olabilmesi için kişinin kusurlarını da görebilmeniz gerekebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Yeni bir şeyler öğrenmek, kendini herhangi bir konuda geliştirmek istiyorsan, bugünü tercih edebilirsin. Keyifli ortamlara girebileceğin gibi samimi arkadaşlarınla zaman geçirebileceksin. Kariyer hayatın için de eşinle konuşarak bir rota belirlemek isteyebilirsin. Bazı şeyler için geç kalmak istemiyorsun. Yarım kalan işlerini toparlamak için oldukça güzel bir gün. Maddi açıdan kontrollü olman gerekebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri dostluğuna ve samimiyetine inandığınız bir kişiye yaşadığınız bir olay üzerine mesafe koyabilir ve ondan uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Verdiğiniz bu kararın ne kadar iyi bir sonuç getireceğini ise ileriki günlerde tecrübe edinebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi hissettiğiniz, bir gündesiniz. Sevilme odaklı olmak isteyebilir, sevildiğinize derinden ikna olmak için çaba görmeyi tercih edebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konfor alanınızdan çıkmadan güvenli bir şekilde hareket edeceğiniz bir gün. Sizin olan şeylere sımsıkı sarılmalı ve rahatlamaya çalışmalısınız.

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, para evinizde seyahat eden Satürn ve Plüton ile kare açı yapacak. Hobilerinize, sevdiklerinize ve çocuklarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.Finansal olarak sizi zorlayacak harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bugün çevrenizdekilerin sizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda fazla göze önünde olmamayı daha uygun görebilirsiniz. Bunun sebebi, aklınızı işe değil, işinizden bağımsız olan konulara veriyor olmanız olabilir. Bazı sorunlar tüm dikkatinizi üzerlerine çekebilir ve sizi hızlı şekilde çeşitli önlemler almaya itebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizle ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. Sorun ne olursa olsun doğruya ulaşacaksınız. Kendinize zaman tanıyın. Duygusal filtreniz gereğinden seçici olmaya başlamış olabilir. Maddi anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Bu konuda evren sizi destekliyor olacaktır.

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkın, sevginin hükmettiği bir gün olabilir. İstek ve beklentileriniz bugün çok daha ön planda olurken, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, özgün yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>