Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlığını aşkın önkoşullarından biri olduğunu düşünüyorsunuz. Ama kıskançlıklarınızla ortalığı toz duman ederken, kıskanılmaya neden bu kadar tepkimeci olduğunuzu hiç sorgulamıyorsunuz.

Sert görünme çabanız, içinizdeki yumuşaklığı gizleyemiyor. İş arkadaşlarınızın düzensizliği sizi delirtiyor. Sert ya da yumuşak, onlarla bu konudaki çatışmalarınız bir netice vermeyecek.

Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek. Maaş gününe bu kadar yakınken avans isteyemeyeceğinizi biliyorsunuz. Yine vefalı dostlara başvurmaktan başka çare görünmüyor.

Ani duygusal çıkışlarınız oluyor. Sevenleriniz buna alışkın. Ama bu alışkınlık, daha özenli davranmanıza bir engel teşkil etmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal hassasiyete açık olduğunuz bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Ruhsal açıdan aradığınız desteği kısa vadede bulamayacaksınız.. Kişisel isteklerinizin mutlaka yerine gelmesi için bu kadar kararlı olmamalısınız. Bu sizi biraz inatçı ve bencil gösteriyor. Bunu hak etmiyorsunuz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyri, kendinizle barışık olmanın ve çocuksu bir doğallığın işaretçisidir. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu canlı duruşunuzla gözlerin üzerine çevrildiğini fark edeceksiniz. Bu hoşunuza gidecektir. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, hayatın güzelliklerini yaşamak, en kaliteli olana ulaşmaktan yanayız. Kimsenin bizi denetlemesine, şöyle yap demesine tahammülümüz yok. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir. Saat 12:31 Ay-Mars karşıt etkisi, bireysel hareket etmenin, özgüven duygumuzla fikirlerimizi dile getirmenin, yeni ve eğlenceli bir şeyler yaşama arzumuzu yükselticidir. Baskıya gelemeyiz. Kafamıza bir şeyi takmışsak ondan vazgeçmeyiz. Dostlarımızla bir araya gelebilir, özel bir gün geçirebiliriz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bizi kimsenin bizi yanıltması mümkün değil. İç sesimiz bizi uyarıcıdır. Bir mesele üzerinde odaklandığımızda onun nereye varacağını tespit edebiliriz. Özellikle ilişki konularında sırlarımızı kimseye vermeyiz. Herkese güvenmeyiz. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü akşamı güzelleştiren, hoşça vakit geçirmemizi sağlayan bir enerjidir. Özellikle yeni insanlarla tanışmak, konuşmak hoşumuza gider. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal düşüncelerin, sert gerçeklerle bölünebileceği bir gün? Bugün olaylara bakış açın ve yaklaşımın her zamankinden farklı olabilir. İletişim kurduğun kişilere karşı fazla alıngan davranabilirsin. Yaşadığın iletişim problemlerine bir de bu açıdan değerlendirirsen, ikili ilişkilerine zarar vermemiş olursun. Evlilik hazırlığı yapan bir Yay burcuysan, organizasyonda ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Bu aralar hazımsızlık ya da mide yanması sorunları yaşayabilirsin. Birkaç gün yediklerin konusunda dikkatli olmanda ve bitki çayları tüketmende fayda var. Özellikle yeşil çay, ada çayı ya da ısırgan otu çayı sana kendini daha iyi hissettirecektir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konularıyla ilgili yeni bilgilere erişebilirsiniz. Kuşku, öfke gibi olumsuz duygular tüm benliğinizi sarabilir. Temkinli olmanız ve durumu sağlıklı bir şekilde atlatmanız için daha fazla araştırmacı davranabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yapıcı davranmaya çalışın. Uzaklarla ilgili uğraşlar da var. Eski konular yeniden gündeme gelebilir dikkat edin. Eğitsel konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından alacağınız fikirler sizi rahatlatabilir. Akşama doğru ortaklık konularında engellemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ideallerini aktarma, pozitif bilinirlik için koşullar uygun. İnsanlara kendilerini değerli hissettirebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konular, üniversiteler, hukuki konular gündem olabilir. Geçmişin tekrarı davranışları bırakıp, sizi daha ileri sevk edecek düşüncelere yer açabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken, yurt dışı konularıyla ilgili olumlu geri dönüşler alırsınız.Diğer yandan medyayla bağlantılarınızda sürpriz gelişmeler meydana gelir. Tanınırlığınızı artırma şansı yakalarsınız. Uzaklardaki sevgiliniz size aşkını ilan eder. Seyahat etmek ruhunuzu besler.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>