Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Üstüne Gelindiğini Hissedebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ilgisini beklemek zorundaysanız, fazla sabrınız kalmayacak. Sevgilinizle iki ruh eşi olarak iletişim kurup kaliteli zaman geçirmek istiyorsunuzz. Ya da bekarsanız, özel biriyle bir randevunuz olabilir. Programlarınız uyuşmasa da, vazgeçmeyin! Sabırlı olun.

Bugün, işte ilerlemek için son birkaç gün içinde kaçırdığınız enerjiyi ve özgürlüğü bulabilmelisiniz. Sizi bu kadar çok çalışmaya iten şey nedir? Daha fazla duygusal ve maddi güvenliğe olan ihtiyacınızın muhtemelen bununla bir ilgisi var! Ya da kimliğiniz ve onun yansıttığı şeylerle ilgisi olabilir … Sizi motive eden şeyleri düşünmeye zaman ayırın, özellikle de enerji eksikliği çekerken bu size yardımcı olabilir.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Bugün hayatı uçlarda yaşayabilirsin. Melodramatik bir ruh haline bürünmen de mümkün. Öfken artarsa, tüm zahmetlere rağmen gidip o kişiyle yüzleşmeye karar verebilirsin. Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatma sakın! Bir konuda rahatsızlık yaşıyor olsan da, ileride bunun çok da abartılacak bir şey olmadığını göreceksin. Yarına kadar, ateş sönecek, ayrıca komik duruma da düşmek istemezsin!Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün melek kanatlarınızı takabilirsiniz. Başkalarına yardım etmeyi her zaman sevmişsinizdir ve bugün özel bir cömertlik hali söz konusu olabilir. Evsiz bir kişiye paltonuzu verebilir ya da bir yardım kuruluşuna bağışta bulunabilirsiniz. Ya da size daha yakın olan bir kişiye yardım etmeye odaklanabilirsiniz. Bir aile üyesi omzunuzda ağlayabilir. Ona destek olmaya hazır mısınız?

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Beslenme düzeninde değişikliğe gidebilir, rutininizde farklılıklar yaratabilirsiniz. Güne dair planlarınızı değiştirecek haberler alabilir, önemli/şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının ona verdiğin sırlara saygı göstermediğini fark edebilirsin. Ona kırıldığını dile getiriyorsun. Fakat sorunu tam çözebilmiş değilsin. Bugün tavırlarındaki keskinliği artırabilirsin. Evli bir Yay burcuysan eşinin ailesi ile arandaki sorunlarda alttan almaya çalıştıkça üstüne gelindiğini hissedebilirsin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkinizden haber alabileceğiniz bir gün olabilir. Artık yenilenme vakti. Maziyi mazide bırakmalı ve yolunuza bakmalısınız. Düşüncelerinizi değiştirin. Yeni düşüncelerinize ve yeni hayatınıza merhaba deyin. Kariyer hayatınızda sizin de beklemediğiniz değişimler gelişmeye başlayabilir. Sorumluluklarınızı aksatmadan ilerleyin.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Boğa burcunda iken kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle uzun süreli ilişki içerisinde olan Balık'lar bugünlerde partnerleri ile birtakım sosyal planlar yapabilir hatta arkadaş grubu, sosyal çevrelerini de dahil edebilirler.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerin ve aile meselelerinin ayrı tutulması gerektiği doğrudur, özellikle de ailenizde çok fazla dram varsa. Hafta boyunca bu konuda yaşanacak olaylara çok dikkat edin.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcundaki seyahatine devam eden Ay günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor.Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Özellikle boğaz bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olun ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Günlük hayatınıza çeki düzen vermek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu birlikte çalıştığınız kişilerden alabileceğiniz sürpriz haberlere işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner arayışındaysanız, daha fazla sosyalleşmeniz gerekiyor. Şimdiye kadarhayatınızda birçok kez hata yaptınız, fakat artık daha güçlüsünüz ve karşınıza çıkan engelleri kolaylıkla alt edebilirsiniz.   

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız, sıkıntılar doğuruyor. Aşkınızı engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle konuşarak bulmalısınız. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini kararlaştırın. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin. Parayla ilgili işleriniz yoluna girebilir, fakat aşırı derecede iyimserliğe kapılmamanız gerekiyor. Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 56' 53" R
Ay
Yengeç
13° 57' 22" R
Merkür
Koç
25° 53' 54"
Venüs
Boğa
15° 39' 01"
Mars
Koç
08° 51' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 03"
Satürn
Balık
17° 32' 36"
Uranüs
Boğa
23° 02' 03"
Neptün
Balık
29° 14' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
21° 18' 33"
Lilith
Başak
24° 39' 26"
True Node
Koç
15° 00' 39"
Son Güncelleme : 12/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>