Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Stresin Artabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Çoğu zaman, güçlü görüşlere sahip olmak ve yaklaşımınızda bağımsız ve istekli olmak iyi bir şeydir. Ancak, bu tutumla insanları kendinize yaklaştırmayı umarken onları sizden uzaklaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda başa çıkmanızın zor olabileceği inatçı ama hassas bir tutum var. Sevgilinizde daha duygusal bir yaklaşım sergilerken diğer şeylere karşı daha zihinsel bir tavır takınıyorsunuz.

Gezegenler şu anda size yardımcı oluyor: Birisi sizi yalnızca sizin yapabileceğiniz ve taklit edilemez bir işiniz sebebiyle işe almak isteyebilir. Bu gizli yetenekleriniz olabilir, kendinize has yazı yazma yeteceğiniz ya da insanları bir araya getirebilme yeteneğiniz. Yeteneğinize yüksek bir fiyat koymak size kalmış. Çalışmanızın değerini bilenler yakında bedelini ödemeye istekli olacaklar ...

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

En küçük bir şeye bile karar vermekte zorlanacaksın. Bir miktar belirsizlik de mevcut; fakat kaygılanmana gerek yok. Seni ateşleyecek bir çok enerjiye sahipsin. Geçmişten insanlar karşına çıkabilir ve beklenmedik olaylar vuku bulabilir; gününün akışını etkileyebilir. Ustaca yapılmış planlar bile sekteye uğrayabilecektir. Çok da üzerinde durma. Uyum sağla gitsin.Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı ilginç psişik deneyimler yaşayabilirsiniz. Tesadüf gibi görünen tüm fikirlerinize dikkat edin. Muhtemelen birinin sizinle iletişim kurmak istediğini hissedeceksiniz. Birden biri aklınıza gelecek ve daha sonra bu kişi sizi arayacak. Psişik radarınız açık. Bu sezgisel anları kaydedin. Birinin hislerini, sizinle konuşurken anlayabilirsiniz. Bugün empati yeteneğiniz zirvede.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda pek çok görüşme içerisinde olabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda şans ve korunma çalışabilir. Aile içi maddi paylaşımlar, miras, nafaka konuları gündeme gelebilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maneviyata verdiğin önemle içindeki huzurun katbekat arttığını hissedeceksin. İş ortamında, evrak ve faturalarda açık ve düzensizlik çıkabilir. Dağınıklık seni strese soksa bile kolayca üstesinden geleceksin. Mutfakta farklı lezzet arayışına girebilir, ağırlıklı olarak sebze yemeği tariflerine yönelebilirsin.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırım yapmak konusunda arkadaşlarınızdan öneriler alabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Acele karar vermeden önce araştırmalarınızı tamamlamalısınız. Kadın arkadaşlarınız ile sizin haberiniz dahi olmadan siz söylemiş gibi arkanızdan konuşmalar yapılabilir. Sakin kalarak süreci yönetmelisiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Koç burcunda ilerlerken gündeminizde sevdikleriniz, aşk ve tutkuyla bağlı olduklarınız var. Egoların çatışma yaratabileceği ihtimalini unutmayın. Gönül verdiğiniz işlere eğilebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçenize bağlı kalmak bu aralar sizi zorlayabilir. Uzun bir süredir gereğinden fazla harcama yaptınız. Artık ücretsiz etkinliklere göz atma zamanı.

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim romantik ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor.Hobilerinize, çocuklarınıza veya partnerinize yönelik yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ay'ın Koç burcundaki seyahati bugün romantizm konularını ön plana çıkarıyor. Bugünü yaratıcılık gerektiren çalışmalarınız için değerlendirebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncelerinizi derleyip toparlayacak ve son derece kararlı bir tavır içine gireceksiniz. Çok hoş teklifler alabilir, dostlarınızın yardımlarıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Olumlu ve istekli davranacaksınız.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün akrabalarınız sizi ziyarete gelebilir. Teyzeniz, ebeveynleriniz ya da kuzenleriniz öğle yemeğine veya beş çayına uğrayabilirler. Yahut siz onlara gidebilirsiniz. Aile üyeleriyle iletişim kurmak ve sohbet etmek, güncel gelişmeleri aktarmak için ideal bir gün. Ebeveynleriniz ve büyükleriniz pek çok başarınızla övünecek dolayısıyla bugün egonuzu okşayan bir gün olabilir!

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızda sürekli aklınıza gelen bir kişi var mı? Öyleyse buluşmanın tam zamanı. İlişkinize zarar vermeyi engellemek için bir demet çiçek yeterli olabilir. Başkaları ile görüşmek için vakit ayırın. Hislerinizin sizi nereye götüreceğini bilirsiniz. Bu duygular sizi bu gün çok özel bir yere götürüyor. Hislerinize güvenin! Mali problemler dışında evde her şey huzurlu. Yeni bir masraf kemerleri sıkmayı gerektirecek. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>