Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizdeki çok sevimsiz bir ilişki, sizi aşka yabancılaştırmaya doğru götürüyor. Bunun yerine, yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz.

Size çözümsüz görünüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. İşine pek güven duymadığınız birinin bu konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştiriyor.

Para sıkıntınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz bu sıkıntıları en aza indirmeye kararlı görünüyorsunuz. Yazık ki, bunun yolu da sosyal yaşamınızı sıfırlamanızdan geçiyor.

Çok değişik, ilginç bulduğunuz biri, aynı zamanda da size güvenilmez, biraz tehlikeli geliyor. Zaman sizi üzerek haklı çıkartacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir. Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bu gevezelikten sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verecek.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 04:46 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, ciddi ve tutarlı, duygularınızı kontrol ederek istediğinizi elde etmeniz anlamına gelir. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili önemli kararlar vermek mümkündür. Hayatın eğlenceli ve aktif yanlarının tadına varabilirsiniz. Kimseye ihtiyaç duymadan ne yapacağınızı bilerek ilerlersiniz. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, yeni bir ilişkide veya devam eden ilişkinizde sürpriz heyecanlı olumlu gelişmelerin göstergesidir. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşin ya da kardeş gibi gördüğün biri yer değişikliği yapabilir. Yoğun günlerden geçiyorsun. Evraklarınla ilgili önlem almalısın.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata dair kararlarınız güçlü ve kararlı bir hamle ile çıkış sağlayabilirsiniz. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Yeni kararlar almanıza neden olan olaylar yaşanabilir. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İs teklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı sürdürürken büyük istekler içine girmeniz mümkün. Ancak, sabırlı ve kararlı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Evinizde davetler verebilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizi ve sanatsalalanlarınızı bir arada tutmak için çaba harcamanız gerekebilir. Ailenizde size ihtiyacı olan kişiler bugün üzerinizde gereksiz bir baskı oluşturabilirler.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Dolunay aşk hayatınızda tamam mı devam mı sorusuna cevap bulmanızı sizden isteyecek. Arkadaş çevrelerinizde incir çekirdeğini doldurmayan konulardan gerginlik yaşayabilirsiniz. Partneriniz sizi kıskandırabilir. Hepsi gelip geçici olacaktır. Bu olaylara hiç kafanızı takmayın. Aniden birine kendinizi aşık olmuş bulabilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 59' 15" R
Ay
İkizler
02° 10' 22" R
Merkür
Koç
22° 48' 35"
Venüs
Boğa
11° 52' 49"
Mars
Koç
06° 31' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 44"
Satürn
Balık
17° 18' 37"
Uranüs
Boğa
22° 51' 22"
Neptün
Balık
29° 09' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 46"
Lilith
Başak
24° 19' 03"
True Node
Koç
15° 16' 60"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>