Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Soğukkanlı Davranıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün odaklanmak ve disiplinli olmak için bazı teşviklere ihtiyacınız olacak. Muhtemelen çalışmadan daha çok eğlenme havasında olacaksınız! Coşkunuzu yükseltmek için gün boyunca görevlerinize ve ev işlerine sık sık ara verin. Yapmanız gerkeenlere eğlenceli ve spontane bir şekilde yaklaşabilirseniz, zamanın hızla geçtiğini göreceksiniz. Kendinizi motive etmenin yaratıcı yollarını bulun.

Bıkmış hissediyor musunuz? Sizi anlıyoruz. Ne kadar sıkı çalıştığınızı ve hem işte hem de evde ne kadar çaba harcadığınızı biliyoruz. Bugün sadece hepsinden uzaklaşmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Peki neden yapmıyorsunuz? Tüm işaretler minik bir tatilden büyük ölçüde yararlanacağınızı gösteriyor. Uzun bir öğle yemeğine çıkın ve kütüphanenin kitap yığınlarında kaybolun. Ya da daha iyisi, şehirdeki en iyi restoranda bir masa ayırtın. Bütün gün akşam yemeğini dört gözle bekleyeceksiniz. Yarına kadar, bir kez daha eski neşeli kendin olacaksın.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Bugün içsel ve ruhani alemlerle normalde olduğunuzdan daha fazla bağlantılı olabilirsiniz ve gün boyu meditasyon halinde gidip gelebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, dışarı çıkmamanız en iyisi olacak. Mümkünse bu akşam, yalnız kalabileceğiniz bir zaman dilimi planlayın ki derin bir meditasyon yapabilesiniz. Yakınınızda bir not defteri bulundurun, aklınıza gelen her şeyi not alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

6 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün seyahatler, yolculuklar gündeminizde olabilir. Eğitiminize ve geleceğe dair planlarınıza odaklanabilirsiniz. Aile üyeleriyle ilişkilerde pozitif enerjiler hakim. Küslük yaşadığınız kişilerle barışma gündemleri oluşabilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende fazla heyecanlı inşalar olabilir fakat sen soğukkanlılığından taviz vermiyorsun. Yeri geldiğinde olgun davranman seni olduğundan daha yaşlı gösterebilir. Ev için yaptığın harcamalarda biraz daha kontrollü davranmak durumda olabilirsin. Kredi kartı harcamalarını hesaplayabilirsin.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel görüşünüzden memnun değilseniz diyete başlama kararı alabilirsiniz. Yaşamınızın içerisinde tatlının yeri ayrı olsa da bunu daha sağlıklı tariflerle sürdürmeyi seçmek sağlığınız için yerinde bir tercih olacaktır.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda iken daha hassas ve duygusal açıdan hareketli olabilirsiniz. Sevdiklerinizle ya da ailevi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tutumunuzu değiştirdiğiniz taktirde başarı elde edeceksiniz. Düşünceleriniz artısı ve eksisi ile doğru kişiler tarafından değerlendirilecek.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız meraklı olması bugün sizi biraz çılgına çeviriyor olabilir. Ona söylemek istemediğiniz şeyleri bilmek istiyor olabilir. Bundan gerçekten hoşlanmadığınızı en baştan ona anlatmanız gerekiyor.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün içinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız. Olumlu bir gün.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Telefon, fax veya e-mail aracılığyla sürekli birileriyle haberleşebilir, toplantılara katılmak için çeşitli yerlere gidebilir, birçok belgeyi inceleyebilirsiniz. Yine de, yüksek enerjinizle bu yoğunluğun altından kalkmanız zor olmayacaktır.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok güvenilir ve dürüst bir insan olduğunuz için çevrenizdeki herkes size bayılıyor. Finansal olarak zorlu günler geçirdiniz ama artık kendinizi rahatlamış hissediyorsunuz. Bugün aile bireyleriniz ile vakit geçirmek isteyeceksiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilişkiniz artık sakin sularda. Kendinizi onunlayken rahat hissedebilir, zihninizdeki kuruntu ve evhamlardan uzaklaşabilirsiniz. Dikkatinizi sadece kendinize yöneltmeyin, ondaki değişiklikleri ve sizin rahatlığınızın ondaki olumlu yansımalarını fark etmeye çalışın. Parasal konulara yönelik büyük beklentiler içine girerek sabırsızlık duyabilirsiniz. Spor, hareket fiziksel gücünüzü kazanmanızda önemli rol oynayabilir. Bir başlangıç yapın!

6 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 29' 43" R
Ay
Aslan
17° 06' 06" R
Merkür
Koç
28° 55' 03"
Venüs
Boğa
18° 53' 51"
Mars
Koç
10° 52' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 24"
Satürn
Balık
17° 44' 04"
Uranüs
Boğa
23° 11' 15"
Neptün
Balık
29° 18' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 47"
Lilith
Başak
24° 56' 59"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>