Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İki Arada Bir Derede Durumu Sence de Artık Yormuyor mu? Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün arkadaşlarınızla zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Sosyalleşmek için iyi bir zaman. Sizi bir süredir görmeyen birini aramaktan çekinmeyin. Birbirinize bir şeyler anlatıp paylaşırken eğlenebilirsiniz. Son zamanlarda çok çalıştığınız için, biraz partilemeyi siz de hak ediyorsunuz! Son zamanlardaki endişelerinizden kurtulun ve kendinizi rahatlatın. Sevdiklerinizle birlikte olmanın sizi rahatlatmasına ve beslemesine izin verin.

Bugün güçlü bir konuşma yapmak için ilham alabilirsiniz. Bugün önünüzde kelimelerle bezeli büyülü bir yolunuz var. Birsunumu yapıyorsanız, insanları görüşünüz konusunda ikna edebileceksiniz. Siyasi konularda ilerlemeniz için harika bir gün olabilir. Bugün el sıkışmaktan ve networkünüzü genişletmekten korkmayın. Keskin zekânız ve keskin sözleriniz kalıcı bir izlenim bırakabilir.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Bugün hassas ve savunmasız yönünle temasa geç. Olmadığın biri gibi davranma. Odadaki herkesin dikkatini çekmeden ve kendin gibi olarak da güzel vakit geçirebileceğini bil. Duygularını dengele ve kendine biraz alan tanı. Başkalarına verdiğin tavsiyeleri şimdi biraz da kendine uygula.Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Yay n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

7 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Balık burcundaki seyrini sürdürüyor. Olumlu açılarda bulunan Ay sayesinde bugün enerjinizi yükseltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularınızda da istediğiniz yönde işleriniz ilerleyebilir. Ay'ın Neptün ile kavuşumu sayesinde ailenizle, yakınlarınızla beraber duygusal anlar geçirebilirsiniz. Güzel haberleri beraberce kutlayabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mümkün olduğu kadar hızlı olman gereken bir gündemin var. İş arayışındaysan, ummadığın bir kurum görüşmeye çağırabilir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde her ne kadar sürprizli ve romantik bir gün olsa da finansal beklentilerinizle ilgili bazı sorunlar yasamanız mümkün olabilir. Beklentilerinizle ilgili gecikmeler söz konusu olursa bunları bugün isteme yoluna gitmemelisiniz. Şartlarınızı zorlamamanızda fayda var.

7 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissedebilmek adına çalışma sürelerini uzatmak yerine çalışma süreniz boyunca en verimli performansı göstermeye gayret edin.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi gergin hissettiğiniz günlerde yoga yapmak iyi gelebilir. Çevrenizde yoga yapan arkadaşlarınız varsa onlara hangi yoga çeşidinin size daha iyi gelebileceğini sorun. Sonrasında kayıt olmak için yoga merkezleri aramaya başlayabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin gibi maceracı bir ruhu evde kalmak istemeye iten bir etki söz konusu! Bugün ev, yuva, emlak, aile ile ilgilenmeniz gerekebilir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilmediğiniz, fikriniz olmayan her konuda korku sahibisiniz. Neyse ki siz korkularının üzerine gidenlerdesiniz. Konfor alanınızda yeterince yatırım yaptınız. Bir sonraki aşamaya geçmek için daha aktif olmalı, gerekirse risk almalısınız. Maddi anlamda biraz problem yaşayabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ev ve aile konularına odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Ev ve mutfak işleriyle meşgul olabilirsiniz. Ailenizle görüşebilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Geçmişe dair konular gündeminize gelirken eskileri karıştırma zamanı olabilir.

7 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 07' 35" R
Ay
Başak
07° 22' 59"
Merkür
Boğa
01° 00' 55"
Venüs
Boğa
20° 58' 44"
Mars
Koç
12° 10' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 21"
Satürn
Balık
17° 51' 08"
Uranüs
Boğa
23° 17' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 59"
Lilith
Başak
25° 08' 14"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:26

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>