Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İnsanların söyledikleri günlerce kafana takılabiliyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün etkili olan ve çok kolay hissedilemeyecek derecede yavaş hareket eden bazı enerjiler var. Ancak, bu enerjiler size en çılgın hayallerinizi ortaya çıkarmanın anahtarını sunuyor. Hayal dünyası sizin gerçekliğiniz olabilir, fakat bir seferde yalnızca küçük, ince bir adım olabilir. Pes etmeyin. Bir şeyleri alışılmadık şekillerde çözmeye odaklanın. Yapabileceğinize inandığınız sürece, en nihayetinde kalbinizin istediği herşeyi elde edeceksiniz.

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Bulutları yakalayıp bir yere bağlamak hiçbir zaman kolay olmamıştır ve ne yazık ki günün enerjisiyle uyumlu bir şekilde hareket etmek için tam da bunu yapman gerekiyormuş gibi hissediyorsun. Zihnin birçok farklı yerde gezinerek odaklanmanı zorlaştırıyor. Bu sırada tepende gezen bilgi dolu bulutu yakalayıp çekmen gerektiğini düşünüyorsun. Gerçekte, tek yapman gereken rahatlamayı öğrenmek...Bugün evden çıkmasanız bile heyecanlı, tatminkar ve teşvik edici bir gün olacak. Akrabalarınız ya da komşularınız evinize heyecan verici haberler taşıyan ilginç insanlar getirebilir. Erkek bir ziyaretçiniz evinizi dekore etmenize ya da ufak tefek tamiratları halletmenize yardımcı olabilir. Bilgisayar ya da televizyon gibi yeni bir elektronik alet sayesinde olan bitenden anında haberiniz olacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kararlı olun ve başkalarının sizi sindirmelerine pabuç bırakmayın. Belki de ortamın tadı kaçmasın diye herkesin dilediği gibi davranmasına göz yummaya alıştınız. Ancak böyle devam ederseniz kendi hedeflerinizden ve hayallerinizden olabilirsiniz. Varmak istediğiniz asıl noktayı gözden kaybetmeyin. Hayatın yüzeyde gördüğünüzden ibaret olmadığını anlayın ve daha derinlere inin.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici haberler ve rahatlatıcı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yardımlaşma, anlayış ve tolerans gün içinde her türlü ilişkide gerekli ve önemli olabilir. Saf niyetlerinizin ve aklınızdan geçenlerin önünüze geldiği durumlar olabilir. Çocuklarla ilişkileri iyileştirme ve geliştirme zamanı.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küs olduğun bir arkadaşından gelen yapıcı bir adımı bir süre düşünmek istiyorsun. Aynı hataların tekrarlanmasını istemeyebilirsin.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki dostlarınıza öfkeli davranışlarda bulunabilirsiniz. Sebepsiz olduğunu düşünen arkadaşlarınız sizleri yanlış anlayabilir. Sorunlarınızdan bahsederseniz sizleri anlayışla karşılayarak destek olmaya çalışacaklardır.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha yaratıcı ve olumlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarla ilgili işler ve yolculuklar söz konusu olabilir.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Böyle bir durum içerisinde kalmak sizi bir hayli meşgul edebilir sonunda ise bir problem olmadığını gördüğünüzde boşuna meşgul olduğunuzu hissedebilirsiniz.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular ve paylaşımlara ilişkin bir gündeminiz olabilir. Konsantrasyon gücünüzün yüksek olduğu bir günde olabilirsiniz, ufak detaylarda derinlik arayabilirsiniz. Merak ve sorgulama duygularınız güçlü olabilir.

7 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

küçük çocuklarla pek anlaşamadığınız bir dönemdesiniz. Daha çok yetişkinlerle zaman geçirmek iyi gelebilir. Neler anlatmak istediğinizi anlamaya çalışacak kişilere ihtiyacınız var.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor.Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni eğitimlere katılabilir, akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilirsiniz. Eğitim, seyahatler ve hukuk konuları bugün ön planda olacaktır.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girme sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, daha sosyal olmalısınız. Finansal durumunuz yolunda gitse bile tedbiri elden bırakmamalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan heyecan duyuyorsunuz.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki küçük pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

7 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>