Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün insanları eğlenceli ruh halinizle şaşırtabilirsiniz. Bazen biraz sert ve eski kafalı oluyorsunuz ama bu gerçek siz değilsiniz. Bütün Boğa'lar sıcak, romantik bir doğaya sahiptir. Ama bu doğalarını meraklı gözlerden saklarlar! Bugün kendinize karşı biraz daha açık ve samimi olmanıza izin verin, ağzınıza kadar mutluluk dolu hissedeceksiniz.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Duyguların senle oyun oynuyor ve gerçeklikle başa çıkman zorlaşıyor. Bugünü rahatlamaya ve gevşemeye ayır. Detaylara takılma ve genel olarak ruh haline odaklan. Çevrene pozitif enerji saçmaya odaklandığın takdirde her şey daha kolay akıp gidecektir. Sonuçlar seni endişelendirmesin; sen sürecin kendisine odaklan.Bugün hayal dünyasının yaptığınız hücum planıyla aranıza girmesi nedeniyle biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. İşlerin bu aralar çok hızlı geliştiğini ve küçücük bir hareketin misliyle büyüdüğünü aklınızdan çıkarmayın. Geri alınması imkansız şeylere takılıp kalmak yerine hatalarınızı kabullenip yolunuza devam edin. Önünüzde keşfedilmeyi ve fethedilmeyi bekleyen koca bir dünya var, bu yüzden kendi hücrenize hapsolup kalmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi normalden daha agresif hissedebilirsiniz. Mevzu istediğinizi elde etmek olduğunda bu çok işinize yarayabilir; yalnız bu süreçte kimseye zarar vermediğinizden emin olmalısınız. Merdivenin tepesine ulaşmak için birilerinin üstüne basıp geçmek pek tabiatınıza uygun bir şey değil ve böyle bir şey olursa muhtemelen çok üzülürsünüz. Hedeflerinizi elde etmek için mümkün olan her yolu deneyin. Emin olun ki size uyan ve bu esnada ucu başkalarına dokunmayan bir şeyler bulacaksınız.

7 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Elinizde olmadan gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akış ve süreç sizi yaşam yolunuzda başka bir noktaya götürebilir. Dış koşullara göre hareket etme, risk alırken iki kez düşünme zamanındasınız. Kayıp, çalıntı durumlarına daha fazla dikkat etmeli.

7 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanı kendi adına değerlendirmek isteyeceksin. Duygusal iniş çıkışlarının yaşanabileceği bir gün içindeyken, kendini daha çok dinleyeceksin. Konuşkan, organize eden yapın başarılı sonuçlar almanı sağlayacak. Özellikle sosyal hayatında birçok işi bugün aynı anda halledebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, aile büyüklerinin araya girmesi ile sorunların üstesinden geleceksin.

7 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bir başlangıç ile güne başlıyorsunuz. Hislerinize önem vererek ikili ilişkilerinizde duygusal bir değişim için çaba harcamak isteyeceksiniz. Bu çabanın karşılığını gereken şeyleri yerine getirerek görebilirsiniz duygularınızı ertelemeden kendiniz olmak için çaba sarf edin.

7 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlerken kendinizi daha hareketli ve hayalci hissedebilirsiniz. Duygusal alanda sınırlarınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

7 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi oldukça verimli bir gün içerisinde bulabilirsiniz. Hayata bakış yönünüz ve mantığınız çevrenizdeki bir çok kişinin hoşuna gidebilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararlı olun ve başkalarının sizi sindirmelerine pabuç bırakmayın. Belki de ortamın tadı kaçmasın diye herkesin dilediği gibi davranmasına göz yummaya alıştınız. Ancak böyle devam ederseniz kendi hedeflerinizden ve hayallerinizden olabilirsiniz. Varmak istediğiniz asıl noktayı gözden kaybetmeyin. Hayatın yüzeyde gördüğünüzden ibaret olmadığını anlayın ve daha derinlere inin.

7 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel finans konusunda kendinizi gerçekten kutsanmış bulabilirsiniz. Zamanınızı ve enerjinizi adadığınız her türlü sıkı çalışma sonunda ödül almaya başlayabilirsiniz. Sonunda iyi bir meblağ ile karşılaşırsanız, savurganlık yapmak isteyebilirsiniz, ancak gelecekteki ekonomik belirsizliğe karşı bir önlem olarak bir miktar tasarruf yapmak da akıllıca olur.

7 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın, istemediğiniz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, kişisel bazı acil önlemlere başvurmalısınız. Sınırlı ve sorumlu yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

7 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

7 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için doğru zamanda doğru adımları atmanız gerekiyor. Problemlerin ortadan kaldırılması noktasında elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece hata yapmayacaksınız.

7 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi sizin veya birlikte olduğunuz kişinin ailesinden birisi takip ediyor. Gözü sürekli sizin üzerinizde aslında bu ilişkiyi pek tasvip etmiyor ve bir hata yapmanızı bekliyor. Bu konuda dikkatli olun. Aşırıya kaçan inadınız mesleğinizde dezavantaj oluşturuyor. Başarıyla gelecek saldırganlıklardan kaçınmalısınız. İktidar hırsınıza yenilmeyin. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinize dikkat etmiyorsunuz.

7 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 26' 46" R
Ay
Terazi
18° 13' 45" R
Merkür
Boğa
05° 39' 36"
Venüs
Boğa
25° 13' 07"
Mars
Koç
14° 47' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 09"
Satürn
Balık
18° 04' 50"
Uranüs
Boğa
23° 29' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 20"
Lilith
Başak
25° 31' 10"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>