Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Haksızlığı Reddediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Tabii ki, sevdiğiniz insanların etrafınızda olması sizi en çok mutlu eden şey. Ve önümüzdeki gün kendinizi böyle hissetmeniz muhtemel. Hem tavsiye almak hem de sizi sevdikleri için sizinle olmak isteyebilirler. Karakteriniz kesinlikle sıcak ve güven dolu bir yapınız var. Yani böyle bir gün tam size göre olacak!

Hiç düzgün bir şekilde açıklanmamış olan işi yapmak için size bir görev verildi mi? Eğer öyleyse, kendinizi kayıp hissediyor olabilirsiniz. Ne yapmalı? Bu işi atayan kişiye geri dönmek ve daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak alçakgönüllülük göstermek demek olabilir, ama unutmayın: aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir! Ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilene kadar ilerlemeyin.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

İçsel gücün ve farkındalığın oldukça doğrulanacak. Bazı derin rüyalar ve vahiyler derinlerinde bir yerden kendini gösterebilir ve eski travma ve fobilerini özgür bırakarak her zamankinden daha özgüvenli hareket edebilmen için sana yol açabilir. Fiziksel enerjin yüksek, yine de uykunu aksatma. Ayrıcı içgüdülerin de sağlam ve sana insanlara dokunabilme şansı sunuyor. Bu durumdan faydalan!Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir insan sayesinde yaratıcı yönünü keşfedebilirsin. Onun yardımıyla özel bir şeyler üretmeye çalışmak yaratıcı yönünün ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Yeni şeyler denemeye devam etmelisin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda bir konuda umutsuzluğa kapılarak vazgeçmiş olabilirsiniz. Ancak yaşanan bir gelişme, sizin için yeniden umudun kapısını aralayabilir. Bazen ufacık bir şey bile motivasyonu toplamak için yeterli olabilir. Sizin için de biraz daha umutlu olmanın vakti geldi.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın sorunların seni tökezletmesine izin vermeden alternatiflerini hazırlamayı başarıyorsun. Haksızlığa göz yummak istemiyorsun. Meditasyon ya da detoks yapmak isteyebilirsin. Arkadaşların arasında birbirine adaletsiz yaklaştığını düşündüğün kişilerle uzun bir konuşma gerçekleştirmek isteyebilirsin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahne önünde sizleri zor durumda bırakmak isteyenler olabilir. Sizlere duygusal olarak yön tayin etmek isteyeceklerdir. Bu durum sizi demoralize etse bile kendinizi silkeleyerek yeniden gücünüzü ortaya koymaya sebep olacaktır.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Koç burcunda. Bugün sevdiklerinizle ilgili olarak daha çok çaba sarf edebilir ve yardımcı olabilirsiniz. Günlük işlerinizi planlamaya bakmalısınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyimser havanız çevrenizde sevilmenize neden oluyor. Bugünlerde işi fazla kafanıza takıyorsunuz. Sevgi odaklı bir paylaşım söz konusu.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sübjektifliği terk ediyor ve tamamen mantığınıza dayanan kararlar almaya çalışıyorsunuz. Bu durum sizi bir yere kadar taşısa da kalbinizin gitmek istediği yere ulaşmak için onu tekrar devreye sokmanız gerekecektir. Başka şeylere odaklanmış ve önceliklerinizi değiştirmiş olmak romantik hayatınızı sekteye uğratabilir ve geciktirebilir, başardıklarınızın buna değmesini sağlayın.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkaracaktır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Ailenizin ev değiştirme sorunları size sorumluluk getirecek.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde odağınızda ilişkiniz var. Vakti gelen konuşmaları yapabilir, rahat bir iletişim kurarak varsa sorunlarınızı çözebilirsiniz. Kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz ve ilişkiniz güçlenebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızda sürekli aklınıza gelen bir kişi var mı? Öyleyse buluşmanın tam zamanı. İlişkinize zarar vermeyi engellemek için bir demet çiçek yeterli olabilir. Başkaları ile görüşmek için vakit ayırın. Hislerinizin sizi nereye götüreceğini bilirsiniz. Bu duygular sizi bu gün çok özel bir yere götürüyor. Hislerinize güvenin! Mali problemler dışında evde her şey huzurlu. Yeni bir masraf kemerleri sıkmayı gerektirecek. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>