Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bugünlerde biraz fevri davranıyorsunuz. Sevdiğiniz şeyleri yapmakla yetinip geri kalan her şeyi ihmal ediyorsunuz. Dikkat edin de önemli bir görevinizi unutmayın! 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda haftanız başlıyor. Özellikle işinizle ilgili konularda almak istediğiniz önemli kararlar varsa, yeni bir işe başlayacaksanız, yeni bir işe başvurduysanız veya başvuracaksınız, bir yere eleman alacaksanız işte bütün bunları bu yeni ay zamanı başlatmanız ve bu yeni ay sonrası başlıyorsa işleriniz bunun sizin lehinize olacağını bilmeniz çok ama çok önemli. Diğer taraftan sağlığınızla ilgili konularda alınması gereken önemli kararlar olabilir. Baş bölgenizi ve genel olarak sağlığınızı ilgilendirecek önemli birtakım kararlar almak istiyor olabilirsiniz. Bu beslenmeyle de bağlantılı olabilir. İşte bunlarla ilgili konuları yeni ayla beraber başlatabilirsiniz. Diğer taraftan çalışıyorsanız işinizde bazı avantajlar da elde edeceğiniz bir yeni ay olacak. Beraber çalıştığınız insanlar, onların yakın çevresiyle onların arkadaşlarıyla birtakım işlerin devreye girmesi gibi etkiler devrede olabilir. Aynı zamanda aile hayatınız için yapılması gerekenleri ele alacağınız bir hafta geçireceksiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri aile hayatınız için yapacağınız harcamalar ailenizdeki insanların hayatını düzenleme gibi etkileriniz devrede olacak, bunlar da sizi gayet mutlu edecek. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber Çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca ilişkilere odaklı olacaksınız. İlişkilerde kendinizi sağlama almak isteyebilirsiniz, sağlam temelli ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz, sevdiğiniz insanla uzun zamandır vakit ayıramıyorsanız ya da onunla vakit geçiremiyorsanız, Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber Çarşamba gününden sonra ona daha fazla vaktinizi ayıracak, ilişkinizi güzelleştirecek ve sevginizi doyasıya karşı tarafa anlatıp aktarabileceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla güç çekişmelerine dikkat etmeniz gerekiyor.

Yakın çevrenizde sizin hayatınıza etki eden, etkin olan bir insan işiniz ya da sağlığınızla ilgili size çok fazla baskı yapabilir. Bu yüzden hem Pazartesi hem de Cuma günü bazı güç çekişmelerine, zorlanmalara, tartışmalara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan aile hayatınızda bazı eşyalar bozulabilir. O yüzden bu etkiye karşı dikkat edin.

Hafta sonu keyifli etkileşimler devrede olacak. Çok fazla evde oturmak istemiyor olacaksınız ama evde oturmak durumundasınız, bu yüzden de yeni haftaya hazırlanmak ve yapılması gereken işlerinizi tamamlamak anlamında hafta sonunu kullanabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>