Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Mayıs - 22 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, gündelik yapılması gereken işleriniz aslında eğlenceli başlayan haftanızı birkaç gün boyunca rutin işlere devredebilir. Merkür düzeliyor Pazartesi günü, Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerilemekteydi. İlişkilere dair çözmeye çalıştığınız konu ve olayları yeniden ele alacağınız daha doğru bir şekilde kararlar verebileceğiniz ve iletişimde yaşadığınız sıkıntıların geride kalacağı da bir dönem olacak.

Kaldı ki Salı günü Jüpiter de ikili ilişkiler ve özel hayat evinize giriş yapacak. Burası ortaklaşa işler, danışmanlık alanları, ilişkilerle ilgili konu ve olayları toparlayacak ve 2024'ün Mayıs sonuna kadarki dönemde ilişkilerle büyüyecek. Eğer bekarsanız aradığınız ilişkiyi bulacak, hayatınızda bir insan varsa beraber önemli kararlar alacaksınız ortaklaşa atılacak işlerde de şansınız yaver gidebilir. Popüler olacaksınız ama Jüpiter buraya geçer geçmez bu hafta ev, aile ve yuva alanlarınızda özellikle babanızın ailesi ile ilgili konu ve olaylar ya da partnerinizin kariyerinde yaşanacak bazı sıkıntı ve sorunlar da görünür olabilir. İlişkilerde doğru etik kurallarla her şeyi doğru bir şekilde kontrol ederek ilerlemeniz hayrınıza olabilir.

Cuma günü Yeni ay var, ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararları barındıracak bu Yeni ay. Bu Yeni ay zamanı ve sonrası 15 gün boyunca Merkür gerilemesinde Jüpiter Plüton karesi yaşadığınız ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararları bu Yeni ayla beraber hayata geçirebilirsiniz. Taşınmak da dahil olmak üzere önemli konular gündeme gelebilir, ilişkilere dair verilecek kararlarınızın hareketlendiğini görebilirsiniz.

Cumartesi Mars'ın Aslan burcuna geçişiyle beraber enerjinizi kariyerinize ve işinize harcayacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Göz önünde olacağınız ortamlarda ben bilirim tavrıyla hareket edebilir, patronlarınız ve üstlerinizle bazı takışmalara açık olabilirsiniz. Annenizle olan bağlantılara dikkat edin çünkü çekişmelere açık bir dönem de olacak ama enerjinizi daha çok işinizde ortaya koyacaksınız.

Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi para ile ilgili konuları hızlandırabilir, bir ay boyunca kimliğinizi maddi konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. Pazar günü dikkatli olun göz önünde olacağınız ortamlarda güç çekişmeleri, şiddet ya da bazı olaylarla karşılaşma olasılığınız yüksek. Yine aile içi anlaşmazlıklar bu dönem iyice ortaya çıkabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Mayıs - 22 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 02' 46" R
Ay
Akrep
01° 07' 59" R
Merkür
Koç
16° 07' 02"
Venüs
Koç
22° 54' 57"
Mars
Balık
24° 39' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 06"
Satürn
Balık
15° 58' 30"
Uranüs
Boğa
21° 58' 35"
Neptün
Balık
28° 42' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 02"
Lilith
Başak
22° 36' 36"
True Node
Koç
15° 38' 38"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:34

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>