Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Nisan - 17 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, maddi konular bu hafta gündeminizde. Parasal konularda yapacaklarınızla ilgili olacaksınız bu hafta genelinde. Salı günü itibariyle maddi konulara odaklanıyorsunuz 3 hafta boyunca. Krediler, vergiler, faizler, borçlar, ödenmesi gereken konular faturalar ya da bu alanda eğer bir borcunuz varsa bu borcunuzla ilgili neler yapabileceğinizi düşünüyorsanız size yardım edecek insanlar etrafınızda belirebilir. Tahsilat yapmak istediğiniz uzun zamandır alamadığınız paraların bu dönem karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dönem bir borcun altına girmek, banka kredisi çekmek için de sizi destekleyen bir dönem olacak ama genel itibariyle harcamalarınıza, gelirlerinize odaklanacaksınız önünüzdeki 3 hafta boyunca. Salı günü bankadan beklediğiniz bir haber karşınıza gelebilir bir ev kredisi, eve alınacak bir şey için bir yerlerden para bulmayı düşünüyorsanız salı günü bu haberlerin karşınıza gelme olasılığı yüksek.

Çarşamba günü Güneş ve Jüpiter'in kavuşumu sizinalanlarınızda gerçekleşiyor. İş hayatınızda çok keyifli etkileşimler devrede olacak. Yeni bir işe başvurma,hayatınızda güzel sonuçlar elde etme, işinizden memnun olma, şans ve fırsatlarınhayatınızdan karşınıza gelmesi gibi etkiler devrede olurken yeni işlere yelken açma, yeni başvurularda bulunma anlamında da oldukça cesur adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Burası sağlık alanı o yüzden sağlığınızla ilgili konularda önemli bazı gelişmeler de devrede olabilir. Bu dönem kilo almaya da yatkın olacaksınız çünkü Güneş’in Jüpiter’le kavuşumları kişiyi büyütür, genişletir su bile içseniz böyledir o yüzden de Güneş Jüpiter kavuşumunu sağlık alanınızda yaşayacağınız için bu dönem aşırı bir şişkinlik hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sporla uğraşıyorsanız kaslarınızda da bir büyüme ve genişlemenin olduğunu bu yüzden daha kilolu göründüğünüzü düşünebilirsiniz. İşle ilgili konularda güzel gelişmeler var, sağlıkta da beklediğiniz haberler varsa, güzel haberler karşınıza gelebilir.

Cuma günü para ile ilgili konularda dikkatli olun, harcamalarınıza dikkat edin. Sevdiğiniz insanın parayla alakalı konulara yaklaşımı kendinizi değersiz hissetmenize neden olabilir. Cuma günü girişeceğiniz hiç düşünmeden atacağınız adımların aslında size yaramadığını ya da kazanç olarak size dönmediğini fark etme olasılığınızda yüksek. Hafta sonu ağırlıklı olarak evinizde ve yuvanızda vakit geçirmek isteyeceksiniz ve dinlenmek size iyi gelecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Nisan - 17 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 27' 37" R
Ay
Aslan
23° 03' 56"
Merkür
Koç
18° 16' 51"
Venüs
Koç
15° 51' 20"
Mars
Balık
20° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 07' 22"
Satürn
Balık
15° 25' 00"
Uranüs
Boğa
21° 39' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
19° 57' 02"
Lilith
Başak
21° 58' 30"
True Node
Koç
15° 34' 54"
Son Güncelleme : 18/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>