Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta para ile ilgili konular, ödenmesi gerekenler, borçlarla alakalı alanınız aktif olacak. Bir yerlere yardım yapıyorsanız bu yardım paraları ile uğraşabilirsiniz ya da banka işlemleriniz varsa bu banka işlemlerinin ele alınması gerekebilir. Biraz da ruhani yönden kendi içinizde olmak, biraz daha ketum tavırlarla hareket etmek isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak.

Perşembe günü Merkür'ün Satürn’le kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda ya da yerleşimle ilgili konularda dikkatli adımlar atmanızı gerektirebilir. Bu alanda zorlandığınızı düşünebilirsiniz ev, aile, yuva ortamlarınızda ya da yerleşimle ilgili konularda önemli sorumluluklar devreye girebilir ya da bazı konularda işlerin yavaşladığını düşünebilirsiniz. İşler akmıyor istediğim gibi ya da evle alakalı şu konularda girişimde bulmak istiyordum ama buradaki şartlar şu an beni zorluyor dediğiniz bir süreç olabilir.

Diğer taraftan olumlu gelişmeler de var. Bu olumlu gelişmelerive gündelik hayatın ritminde çok rahat bir şekilde yakalayacaksınız. Önemli işler karşınıza gelebilir bu işlerde daha cesur adımlarla hareket etmek isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlardan yana bu dönem içiniz rahat olsun çünkü o insanlar sizi her koşulda destekleyecek ve yanınızda olduğunu size gösterecek.

Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle beraber sezgilerinizin daha da kuvvetleneceği bir döneme merhaba diyorsunuz. Önsezileriniz çok açılabilir özel hayatınıza daha fazla ilgi duymak isteyebilirsiniz yaşadığımız bu zor zamanlar üzerinize baskı oluşturduğu için toplumsal konularla çok fazla ilgilendiğiniz için biraz daha kendinizi dışarıya vurmak, sanatsal işlerle uğraşmak, aşk hayatınızın üzerine düşmek önemli olacak. Aşk Cuma gününden sonraki dönem konuşacağınız en önemli konu olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 00' 20" R
Ay
Kova
03° 26' 17"
Merkür
Koç
17° 07' 54"
Venüs
Boğa
01° 44' 10"
Mars
Koç
00° 11' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 48"
Satürn
Balık
16° 37' 41"
Uranüs
Boğa
22° 22' 53"
Neptün
Balık
28° 55' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 33"
Lilith
Başak
23° 24' 15"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>