Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta planlar, programlar sıkışık olabilir 11:34'e kadar Ay boşlukta olacağı için önemli planlarınızı harekete geçirmemenizi tavsiye ederim ama Pazartesi 11:34 sonrası Perşembe gününe kadar kendi halinizde olacağınız daha spiritüel ve manevi tarafla ilgileneceğiniz diğer taraftan parayla ilgili konu ve olayları da ele alabilirsiniz. Pazartesi günü eviniz için yapacağınız harcamalar, ödemeler, alışverişler bunlarla ilgili konularda kendinizi güçlü göreceksiniz. Hemen harekete geçip işleri tamamlamak halletmek ve yapılması gerekenleri ele almak önemli olacak bunu yapmanızı da tavsiye ederim çünkü bu hafta başı bununla ilgili konularda size güç verecek. Pazartesi iletişimsel işlerinizde de istediğiniz bazı sonuçlar varsa bunları hareketlendirebilirsiniz. 3-4 haftadır konuşulan birbirliği ya da işe dayalı herhangi bir fikrin, planın hayata geçmesi gibi konular Pazartesi günü hayat bulacak ve kendinizi şanslı, iyimser ve geleceğe yönelik adımlarınızda umutlu görebilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri dış ortamlarda olmak, gezmek, dolaşmak, farklı insanlarla bir arada olmak ya da sosyal mecralarda kendinizi göstermek öne çıkarken, hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlar önemli olacak çünkü Pazar günü kariyer ve meslek alanlarınızda bir Dolunay yaşayacaksınız. Bu Dolunay önemli konu ve olayları gündeminize getirecek ve bu Dolunayla beraber aslında egonuzu ve kibrinizi kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu görebilirsiniz. Hem toplum önünde hem kalabalık ortamlarda hem aile konularında hem de işinizle ilgili alanlarda dikkatli adımlar atın. 08 Kasım'da ikili ilişkiler özel hayatınız popülerliğiniz ya dabirliklerinize dair önemli bazı hareketlenmeler devreye girdiyse o dönem yaşadıklarınızı biraz zorlayacak bazı etkiler bu Dolunay’da gündeminize yerleşebilir. Partneriniz varsa eşinizin ailesi ile bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak ya da ailesel konularda evinizde huzuru bulmanız çok da uygun olmayabilir. Bu süreçte popüleriteniz, size güvenen insanların varlığında bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. İş, ev, kişisel alanlarda atacağınız adımlarda bu Dolunay sizin için önemli görünüyor aynı zamanda annenizin konu ve olaylarıyla daha fazla ilgili olacak kariyerinize ve işinize daha fazla emek harcamak gerektiğini fark edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 26' 29" R
Ay
Akrep
00° 43' 40" R
Merkür
Boğa
07° 08' 53"
Venüs
Boğa
26° 29' 27"
Mars
Koç
15° 34' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 47"
Satürn
Balık
18° 08' 45"
Uranüs
Boğa
23° 32' 43"
Neptün
Balık
29° 27' 09"
Plüton
Kova
02° 01' 37"
Chiron
Koç
21° 45' 23"
Lilith
Başak
25° 38' 03"
True Node
Koç
14° 55' 20"
Son Güncelleme : 21/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>