Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Şubat - 13 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, göz önünde olacağınız ortamlar, toplumsal konular,hayatınızda önemli olaylar bu Dolunay sizi vurmuş ya da tam da bu hafta başında aldığınız haberlerle vuruyor olabilir. Bu dönem biraz daha insanlarla olan ilişkilerinizde sakin durmanız gerekiyor. O yüzden gerek ikili ilişkilerinizde gerek ortaklı işlerinizde mümkün olduğunca sakin durmaya özen gösterin. Aniden oluşacak olaylar karşısında köprüleri hemen yıkmayın.

Merkür'ün Neptün’le olumlu açısı yakın çevrenizden insanlardan alacağınız önemli haberleri karşınıza getirebilir, ilhamınız yüksek çalışacak. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu aralar yaratıcı yönünüz yüksek olduğu için insanları kolaylıkla etkilemesini başaracaksınız. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama ve dijital platformlarda işiniz varsa bu dönem güzel sonuçlar almanız da söz konusu olabilir. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla tanışma potansiyeliniz devreye girerken diğer taraftan yakın çevrenizdeki insanların size her konuda yardım etmek istediğini de göreceksiniz.

Çarşamba günü özel hayatınızda güller açıyor. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla uzun zamandan sonra ilk defa aynı perspektiften bakıyor olacak ve beraber yapacağınız planları hareketlendireceksiniz. Yeni biriyle tanıştıysanız Çarşamba günü ikinci bir görüşme bir araya gelme birbirinizi tanıma gibi etkileri de devreye sokmanız söz konusu. Çocuklarınız varsa onların arasındaki ilişkiler bu dönem çok ama çok iyi olacak. Özel hayatınızla ilgili her türlü konuda hayatınızın güzelleştiğini iyi bir noktaya taşındığını göreceksiniz.

Cuma günü Merkür ve Plüton kavuşumu yakın çevre alanlarınızda oluşuyor yakın çevrenizdeki insanlara karşı sert konuşmalar ya da manipülatif davranışlar devreye girerken takıntılı olacaksınız. Kafanıza bir konu takılabilir, kontrol edemediğiniz noktalarda karşı taraf üzerine baskı uygulayabilirsiniz ya da yakın çevrenizden akraba ve kardeşlerinizden bir insanın size bir konuda baskı yaptığını görebilirsiniz. İşte bu noktada olay ve durumların çığırından çıkmasına izin vermeyin hemen algınızı başka bir yöne çevirin ve ilişkilerinizi çok fazla zorlamamak adına bu birkaç günü biraz daha rahat etkilerle biraz daha alttan alarak hareket etmeye çalışın.

Cumartesi günü Merkür'ün Kova burcuna geçişiyle beraber 2 hafta boyunca ev ve aile hayatınızda, yuvanızda önemli konuşma ve görüşmeler altında olacaksınız. Özgürleşme arzunuz ev ortamlarında çok yüksek olurken arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizdeki insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. İletişimi daha çok evinizden sağlayacaksınız kapı, pencere gibi havalandırma gibi konuları evinizde ele alabilirsiniz. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Özgün yapınızla hareket edecek daha fazla evinize, yuvanıza, ailenize iletişiminizi kaydıracaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Şubat - 13 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 15' 11" R
Ay
Başak
21° 12' 28"
Merkür
Boğa
02° 32' 10"
Venüs
Boğa
22° 25' 02"
Mars
Koç
13° 03' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 55"
Satürn
Balık
17° 55' 53"
Uranüs
Boğa
23° 21' 12"
Neptün
Balık
29° 22' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 32"
Lilith
Başak
25° 16' 01"
True Node
Koç
14° 54' 43"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>