Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mart - 20 Mart

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, para ile ilgili konular gündeminize yerleşiyor ve haftanızı böyle başlatıyorsunuz. Hemen sabah saatlerinde alacağınız önemli haberler sonrasında birkaç gün boyunca maddi konulara odaklanmanız ya da daha fazla keyfinizi düşünmeniz önem kazanacak.

Bu hafta Çarşamba günü önemli Mars ve Neptün arasında bir dik açı söz konusu, yatırımlarınız, harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Aşıksanız ya da çocuğunuz varsa onların hayatında yaşanacak bazı sorunlar da bu hafta görünür olacak. Agresif, gergin etkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Kendinizi frenlemeniz gereken noktalarda frenlemeye özen gösterin. Bir yandan enerjinizin yüksek çalıştığını göreceksiniz ama diğer yandan çok çabuk enerjiniz tükenebilir. Sağlığınızda da bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta çocuğunuzla ilgili konularda sağlık noktasına ekstra özen göstermeye çalışın.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le kavuşumu aşkı isteyen, aşkı dileyen, aşkı konuşan ya da bu aralar aşkı hayatına davet etmek isteyen tüm Akrep’ler için oldukça olumlu. Aşk hayatınızda hayal kırıklıkları bazı sıkıntılar varsa bu alanları tamir etmek ya da bunları istediğiniz noktaya taşımak Cuma günü mümkün olacak.

Yine Cuma günü Venüs'ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber özel hayatınızda uzun zamandan beri aradığınız dengeyi yakalayacaksınız. Somut ilişkilerin peşinden koşacaksınız ilişkinizde bazı gerçekliklerle yüz yüze geldiyseniz bazı şeyleri fark ettiyseniz şimdi karşı taraftan önemli talepleriniz olabilir. Ortaklaşa atılacak adımlar,birlikleri konusunda 3 hafta boyunca güzel gelişmeler karşınıza gelecek, insanların ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bu dönem hayatınızda biri yoksa hayatınıza bir insan girebilir yine bu dönem ilişkiniz henüz daha çok başındaysa ilişkinizi artık oturaklı bir ilişkiye götürmek için harekete geçebilirsiniz.

Pazar günü Merkür'ün Koç burcuna geçmesihayatınızda hızlı bir döngüyü başlatacak 2 hafta boyunca işle ilgili konularda, adım atmanız gereken alanlarda kararsız kaldıysanız şimdi bu kararsızlıkları geride bırakacak, işinizde kendinizi gösterecek, önemli adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. İş arayanlar vebaşvurusunda bulunmak isteyenler, eleman almak isteyenler için de oldukça hareketli bir süreç.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mart - 20 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 54" R
Ay
Oğlak
24° 25' 03"
Merkür
Koç
16° 52' 13"
Venüs
Boğa
00° 55' 24"
Mars
Balık
29° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 34"
Satürn
Balık
16° 34' 12"
Uranüs
Boğa
22° 20' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 19"
Lilith
Başak
23° 19' 51"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>