Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, sosyal çevre ve arkadaşlarınızdan alınacak önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Organizasyonlara yönelik adım atmanız gerekiyorsa takım çalışmasıyla yaptığınız işler varsa bu hafta bu konuların ön plana çıkması söz konusu olabilir. Çevrenizi kullanacağınız bir dönem ama çevrenizde değişimlere de açık olacağınız bir dönem kaldı ki salı günü oluşacak Dolunay bu alanlarınızda gerçekleşecek. Bir konuyla uğraşmak durumunda kalabilir, arkadaş çevreniz,arkadaşları ya da kendi arkadaşlarınızdan oluşan çevreniz içerisinde bazı hassaslıklar gösterebilirsiniz. Para ile ilgili konularda konuşmalar yapacaksanız birtakım beklentileriniz varsa bu dönem bu konular sizi fazlasıyla mücadeleci ve agresif kılabilir o yüzden para konuşmalarınızda, görüşmelerinizde mümkün olduğunca sakin durmaya özen gösterin. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz bazı işlerinizde ya da düzenlemelerde bazı olayları çok fazla kaşımayın ya da bu durumlara çok fazla tepki göstermeyin bu dönem en çok bu noktada etkileniyorsunuz. Yatırımlarınız varsa spekülatif alanda buralardan gelecek haberler sizi agresif kılacak.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki 2,5 yıl boyunca aşk hayatınızda önemli bir sorumluluk gündeme gelebilir ya da bir çocukla ilgili bir konunun sorumluluğunu üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Belki uzun zamandır istediğiniz bir şeydi çocuk sahibi olmak bununla ilgili zaman zaman sizi zorlayan koşullar devreye girse bile yine de bu sorumluluğun altına girmekten kendinize alamayacaksınız. Sanatsal ve kreatif işlerinizde daha planlı ve programlı gitmek ya da burada bazı gerçekliklerle yüzleştikten sonra adımlar atmak önem kazanırken 7 Mart civarı aşk hayatınızda uzun zamandan beri düzeltemediğiniz koşullar ya da sizi zorlayan konu ve olaylarda bazı gerçekliklerle yüzleşmeniz de söz konusu olabilir. Çok fazla zorlanmayacaksınız çünkü Satürn Balık’ta sizin Güneşinize de olumlu açılar atacak özellikle Ekim ayında doğan Akrepler için Satürn'ün bu geçişi ilk 3-4 aylık dönemde onları giriştikleri her işte destekleyecek.

Çarşamba akşam saatleri itibariyle Perşembe ve Cuma günleri önemli yerlere gitmeyin, önemli anlaşmalar, konuşmalar ya da vereceğiniz kararlar varsa bu dönem üzerinize bir ağırlık oluşturduğu için çok fazla yapmamakta fayda olabilir. Cumartesi ve Pazar kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Venüs'ün Mars’la olumlu açısı beraber çalıştığınız insanlarla güzelbirlikleri ve güzel sonuçlar çıkartacağınızı da gösteriyor. Sevdiğiniz insanın bu dönem bir yere seyahati gündeme gelebilir ve bu seyahatin para harcamalarına neden olduğunu da görebilirsiniz. Pazar günü önemlihayatınızda şifalanmanız gereken konu ve olaylarla uğraşacaksınız para ile ilgili meseleleri içerecek bütün bunlar ama bir kez şifalandıktan sonra başka insanlara ne kadar faydalı olduğunuzu beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde çok net göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 17' 44" R
Ay
Kova
07° 33' 30"
Merkür
Koç
17° 15' 37"
Venüs
Boğa
02° 06' 14"
Mars
Koç
00° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 59"
Satürn
Balık
16° 39' 15"
Uranüs
Boğa
22° 23' 54"
Neptün
Balık
28° 56' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 34"
Lilith
Başak
23° 26' 14"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>