Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, evinize, ailenize, yuvanıza odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Salı günü Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde, gündelik hayatınızın koşturmalarında gereksiz işlerde ya da sağlıkla ilgili konularda göstermeye başlayacaksınız. Parlayacağınız alanlar iş, hizmet ve sağlık alanları olacak. İş hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz, cesur adımlar atabilirsiniz risk alacaksınız. Bir kere birinin yanında çalışıyorsanız artık oradan memnun değilseniz çok rahat bir etkiyle ben artık burada çalışmak istemiyorum diyebilirsiniz ya da beraber çalıştığınız insanlar varsa bu dönem bu insanlarla da ilgili vereceğiniz önemli kararlar devreye girebilir. Mesela biryeri işletiyorsanız ve eleman alacaksanız bu dönem daha cesur adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz ya da sağlığınıza dair vermeniz gereken kararlar varsa yine sağlığınızla ilgili konularda önemli kararlar alacaksınız. Yeni ay önemli adımlarınızı destekliyor yeni bir projeye başlamak, işinizi değiştirmek, var olan bir projeyi insanlara duyurmak, işle ilgili konularda adım atmak ve sağlıkla ilgili ameliyat da dahil olmak üzere önemli kararlar almak bu Yeni ayın konusu ve burada da önemli kararlar devreye giriyor.

Perşembe günü Plüton Kova burcuna geçecek 20 yıl boyunca ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli değişim ve dönüşümleri başlatacak. Son iki buçuk yıldan bu yana Satürn dip noktanızdan yani ev, aile, yuva alanlarınızdan geçmekteydi. Ailevi konularda çok zorlandınız, alışkanlıklarınız, davranışlarınız değişti, ebeveynlerinizin hayatında bazı değişimler oldu bunlarla ilgilendiniz önemli sorumluluklar üstlendiniz şimdi artık güç değişimlerine hazır olmalısınız. Bir kere Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle beraber yerleşimle ilgili konular, önünüzdeki dönem nerede yaşamak istiyorsunuz, başka bir ülkeye mi gitmelisiniz ya da bulunduğunuz şehri terk etmeli misiniz gibi soruların cevaplarını almak isteyebilirsiniz ve burada da önemli değişim ve dönüşümler size bu soruların cevaplarını çok net bir şekilde verecek. Aile hayatınızda da önemli değişimler gündeme gelebilir. Babanızın hayatında önemli değişimler olabilir ve burada da ailenizden güçlü bir insanın size yardım etmesi ya da güçlü bir insanın üzerinizde baskı kurması gibi etkiler 20 yıl boyunca zamana yayılarak etkilerini gösterecek ama bunların ilk önemli etkilerini haziran ayına kadar hayatınızda deneyimleyebilirsiniz.

Cumartesi günü Mars'ın Yengeç burcuna geçmesi ile seyahat ve eğitimlerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Seyahatlere, eğitimlere enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz daha az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz devreye girebilir. İnsanlarla bu dönem kavga etmeye, içerlemeye ve alınganlık yapmaya da meyilli olabilirsiniz. Medya işinde uğraşıyorsanız ya da eğitimle ilgili alanlarda eğitmenlerinizle aranızdaki ilişkilere bu dönem dikkat edin. Yine seyahatlerde beklenmedik bazı olaylarla da karşılaşma olasılığınız yüksek görünüyor ama Mars sizin son 8 aydır para alanlarınızda hareket etmekteydi artık parayla alakalı konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemler de geride kalacak. Daha az tanıdığınız insanlara enerjinizi aktarmış olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 38" R
Ay
Oğlak
22° 01' 29"
Merkür
Koç
16° 48' 21"
Venüs
Boğa
00° 42' 21"
Mars
Balık
29° 32' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 33' 16"
Uranüs
Boğa
22° 20' 01"
Neptün
Balık
28° 54' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 43"
Lilith
Başak
23° 18' 41"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:16

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>