Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Mart - 3 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler parayla ilgili konular bu hafta gündemimizde. Alacak verecek meselesi zaten 6 aydan beri gündeminizdeydi şimdi Ayın etkisiyle buralarda yapılması gereken son konularla uğraşabilirsiniz. Bu hafta Merkür'ün Jüpiter’le kavuşumu işle ilgili konularda güzel fırsatları karşınıza getirecek. Gerektiği kadar cesur olduysanız kendinizi öne çıkardıysanızortamlarınızda lider vasıflarınızla hareket ettiyseniz atak bir şekilde davrandıysanız bu hafta aradığınız, beklediğiniz haberler karşınıza gelecek. İşinizde bir numara olabilirsiniz hatta insanlar size gerçekten işinizi çok iyi yaptığınızı ve bunun sonucunda da farklı işlerde değişik kollarda çalışıp çalışmak istemediğinizi de sorabilirler. Yine beklediğiniz, almak istediğiniz bir haber varsa Salı günü bu haberlerin karşınıza olumlu bir şekilde gelme potansiyeli yüksek görünüyor. Yemeye-içmeye olan düşkünlüğünüz artabilir sporu biraz abartabilirsiniz ama gündelik hayatınızın ritminde keyifli bir zaman dilimi geçireceksiniz.

Diğer taraftan Venüs'ün Uranüs’le kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınızda beklenmedik olana açık olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Farklı sıra dışı ilişkilere kapılabilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın bu dönem farklı davrandığını görebilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanın kariyerindeki değişimler aile hayatındaki sıkıntı ya da problemler ilişkinize yansıyabilir bu dönem karşı tarafı anlamak çok da kolay olmayacak. Cuma ve cumartesi günleri ağırlıklı olarak bu etkiye dikkat edin. İçsel gerginliklerinize dikkat etmelisiniz. Hayatın tadını çok fazla çıkaramıyorsanız,koşturmalarınız yüksekse hemen bardağın boş tarafını görmeyin ve sizi yukarıya çekecek insanlarla daha fazla plan yapın. Tanımadığınız insanlarla olan uğraşlarınız bu dönem artacak. Hafta sonuysa göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmaktan mutluluk duyacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Mart - 3 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 14' 37" R
Ay
Oğlak
22° 43' 16"
Merkür
Koç
16° 49' 28"
Venüs
Boğa
00° 46' 09"
Mars
Balık
29° 34' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 49"
Satürn
Balık
16° 33' 32"
Uranüs
Boğa
22° 20' 11"
Neptün
Balık
28° 54' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 54"
Lilith
Başak
23° 19' 01"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>