Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Jüpiter sayesinde kendinize, işinize ve geleceğinize inancınız tam. Buna karşın eğer hali hazırda gayrimenkulla ilgili bir projeniz varsa, hafta sonu Satürn önünüze bazı engeller çıkarabilir. Planlarınızın belki de biraz olgunlaşması gerek! 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler uzakta bulunan insanlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ama sonrasında Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri daha çokhayatınızda, mesleğinize ya da kariyerle ilgili konu ve olaylarla ilgili olacaksınız, kendinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Eğlenceli, aktiviteli ortamlar sizi daha fazla cezbedecek.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor, maddi konuları ele alma zamanı gelmiş bulunuyor. Bu dönemde banka işlemleri, ödemeler, vergiler, stopaj, kredi, faiz bunlarla ilgili konularla daha fazla ilgili görünüyorsunuz. Gözden kaçırdığınız detayları yeni baştan ele almak, sorunlarınız, bir borcunuz varsa bu borçlarınızı yeniden yapılandırmak ya da sorunlarınıza çözümler üretmek önem kazanacak. Bu dönem içinde gizemli konuları sevecek, bu konuları öğrenmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizden hayatınızı değiştirecek bir insan bu dönem hayatınıza girebilir ve size çok değişik kapılar açabilir.

Yardımlarınız konusunda abartıya kaçmamanız gereken bir hafta içerisindesiniz. Cuma günü riskli alanlarda yatırımlarınız varsa, kripto para olabilir, yatırımlar olabilir bunları ele alırken abartıdan uzak durmaya özen gösterin. Pireyi deve yapmayın. Önünüze çeşitli fırsatlar ve şanslar gelecek ama bu şansları ve fırsatları değerlendirirken gerçekçilikten uzaklaşmayın. Aile hayatınızda sevdiğiniz insanların size güvenip de emanet ettiği parasal konular olabilir, bu hafta bütün bu parasal konuları da toparlamak sizin için önemli olacak.

Hafta sonu Satürn geriliyor ev, aile alanlarınızda şimdiye kadar birçok sorumluluk üstlenmiş, birçok yönden kendinizi geliştirmiş olabilirsiniz, zorunluluklarınız olabilir. İşte burada Satürn’ün gerilemesi bu hızlı giden düzenin bir anlamda değişmesine neden olacak. Birkaç ay boyunca ev, aile, yuva alanlarınızda bazı konuları yeniden gözden geçireceksiniz. Emlak ile ilgili birtakım girişimleriniz varsa bu dönem bazı gecikmeler, zorlanmalar da karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla, çocuklarınızla ilgili konularda konuşmalarınıza dikkat edin, bazı noktalarda hayal kırıklıkları devrede olacaktır. İlişkilerdeyse eğer gerçekleri görmediğiniz bir dönemse bu dönem biraz daha ilişkilere kendinizi kaptırdığınızı görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 52" R
Ay
Yay
02° 44' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
26° 03' 45"
Mars
Balık
26° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 31"
Satürn
Balık
16° 12' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 51"
Lilith
Başak
22° 53' 36"
True Node
Koç
15° 32' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>