Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Salı gününden itibaren Dolunay harika bir sezgi yeteneğine bağlantılı keskin bir analiz becerisi vadediyor. Önünüze çıkan engellere rağmen elinizdeki bu kozları değerlendirin. 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, diğer insanlarla ilişkileriniz, dış ortamlardan alınacak haberler ve uzak çevre alanlarınız bu hafta önemli olacak. Uzaklardan önemli haberler gelebilir. Seyahat, ticaret, turizm ya da hukuki alanlardan yana hızlı haberler altında olabilirsiniz. Evliyseniz, partneriniz varsa onun akrabalarının hayatında önemli konu ve olaylar bu Dolunayla beraber hareketlenebilir. Uzaklardan alacağınız bu haberler sizin hayatınızı da etkileyecek. Yakın, uzak çevre aranızdaki çekişmelerin de bu Dolunay zamanı hayatınızda yer ettiğini göreceksiniz. Yakın çevre konularız çok aktif. Sosyal medya kullanıyorsanız, iletişimsel bir işiniz varsa buralarda çeşitli sıkıntılar, problemlerle uğraşmış olabilirsiniz. Şimdi algınızı sizin dışınızdaki konu ve olaylara çevireceksiniz.

Salı günü Kuzey Güney Ay düğümleri yer değiştiriyor. Önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca ortaklı işler, ortaklıklar, ikili ilişkiler, evlilik, söz, nişan ya da yer değiştirme, farklı bir ülkeye taşınma ile ilgili konu ve olaylar hayatınızda görünür olacak. Hayati, önemli kararlar almak durumunda kalacaksınız. Kendinizle kaldığınızda, şüphe ettiğinizde ya da kendinize yatırım yapmadığınız noktalarda tek başınıza hareket ettiğiniz noktalarda çeşitli krizlerle, sıkıntı ve problemlerle de karşılaşma ihtimaliniz var. Bir buçuk yıl boyunca ortaklı hareket etmeye,birliklerine açık olmaya ve diğer insanların görüşlerini hayatınıza almaya çalışmalısınız. Bunu yaparsanız o zaman çok daha rahat ilerleyeceksiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız ama adım atamıyorsanız bunları bir kenara bırakın. Çünkü tutulmalar size önünüzdeki dönem ilişkilere dair neler yapmanız ve yapmamanız gerektiğini çok net bir şekilde gösterecek.

Güneş’in Kova burcuna geçişiyle beraber Perşembe gününden sonra evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla özen göstereceksiniz. Aile içi konuşmalar hızlanabilir aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Emlakla ilgili veya ailevi alanda çözmeniz gereken önemli konular varsa hafta sonu Güneş Merkür kavuşumu ile bu konularda istediğiniz sonuçların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Merkür ev, aile ve yuva alanlarınıza gerilediği için emlakla ilgili herhangi bir konuda girişimde bulunmamaya çalışın ama çözmeye yönelik atacağınız her tür adım hayatınızı kolaylaştırabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>