Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars, Uranüs ve Jüpiter verdiğiniz kararlar konusunda size destek oluyor zira otoritenizi konuşturuyorsunuz. Buna karşın abartılı davranmamaya ve dostlarınızı kaçırmamaya gayret edin! 25 Ocak - 1 Şubat Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Ocak - 1 Şubat

Akrep Burcu

Ortak parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta belki internetten veya  bankaya giderek ödemelerinizi halledeceksiniz. Fatura, vergi gibi ödemelerinizi ele almak önemli olacak. Bir kaç gün boyunca dış ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Uzak yerlerden gelecek haberler Pazartesi- Salı- Çarşamba günleri hayatınızın akışını hızlandırıp heyecanlandırabilir. Bir taraftan kendinizi güvensiz hissedeceksiniz.

Salı günü aile ortamlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Sevdiğiniz insanla, eşinizle, ailenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Evinizde babanızın babası varsa, dedeyle ilgili konu ve olaylar cereyan edebilir. Evliyseniz, eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olayların hayatınızda yer ettiğini görebilirsiniz. Özellikle eşinizin anne tarafı ya da sevdiğiniz varsa onun işi ve kariyeriyle ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşadığını görebilirsiniz. Bundan dolayı karşı taraf sinirli ve agresif olabilir bu da sizin ilişkinize olumsuz bir şekilde yansıyabilir. Aşk hayatınızda bazı hayal kırıklıkları, sorunlar, belirsizlikler, yönünü bilememe, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı, aldanmalar devrede olabilir. Bu hafta karşı taraftan beklentiniz varsa düşündüğünüz gibi çıkmayabilir. Bu yüzden spekülatif alanda parayla ilgili bir işle uğraşıyorsanız, yatırımlarınızı değerlendirmek istiyorsanız Salı gününden uzak durmalısınız.

Perşembe günü bir dolunay gerçekleşecek. Kariyerinizde hızlı olaylar bu dolunayla beraber devrede olacak. Hiç olmadık bir haber alabilirsiniz ya da bu alanlarda hızlı bir takım olaylar olabilir. Kariyerinizde önemli açılımlar olabilir herkes sizi konuşuyor olabilir. Yakın çevrenizde sevdiğiniz insanlarla olan bağlantılarınızda, onları kendi hayatınıza göre yönlendirme arzusunda olabilirsiniz. Yakın çevrenizde hayatınıza etki edecek bir insanın önemli konularda size  baskı uyguladığını ve hayatınızdaki konuları değiştirmeye çalıştığını görebilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür geri hareketine hazırlanıyor. Sizin ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyecek. Ev değişimi, yer değişikliği, emlak, alım, satım, kiralama için desteklenmediğiniz bir döneme giriyorsunuz. 21 Şubat’a kadar aciliyeti yoksa yer değiştirmeyin. Satış yapabilirsiniz ancak emlak, arazi, tarla gibi gayrimenkul almamaya özen göstermelisiniz. Eski ailevi konu ve olayların bu dönem içinde gündeme geldiğini görebilirsiniz. Ailenizdeki bazı insanlarla iletişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ailenizde bir sıkıntı varsa bunları ele alıp çözüme kavuşturma anlamında şanslı bir dönem olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Ocak - 1 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 09" R
Ay
Balık
15° 08' 21"
Merkür
Koç
18° 40' 34"
Venüs
Boğa
05° 22' 19"
Mars
Koç
02° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 13"
Satürn
Balık
16° 52' 53"
Uranüs
Boğa
22° 33' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 27"
Lilith
Başak
23° 43' 53"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>