Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hafta ilerledikçe kendinizi daha da yorgun hissetmeye başlıyorsunuz. Buna rağmen sorumluluklarınızdan kaçmıyorsunuz. Ritminizin bozulmamasını istiyorsanız hafta sonunda uyku saatinizi fazla geciktirmeyin. 11 Nisan - 18 Nisan Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

11 Nisan - 18 Nisan

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak, kendi yapacaklarınızı organize ederek ve bunları hayata geçirerek başlayacaksınız. Ama bu hafta başında ikili ilişkiler ve özel hayatınızda, aile ilişkilerinizde bazı problemlerle ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Ailevi alanda kendinizi yalnız görmeniz, üzerinizde bazı sorumlulukların olması ya da sevdiğiniz insanın bu dönem yaşayacağı bazı sıkıntıları sizin hayatınız üzerine yansımaları hayata olumsuz baktırabilir.

Ama hemen bu moddan çıkın çünkü Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçecek kariyer vealanlarınızda önemli konuşma ve görüşmelerin devreye gireceği, kendi fikirlerinizle patronlarınızın ilgisini çekeceğiniz aynı zamanda üstlerinizle, patronlarınızla konuşmak istediğiniz ne varsa bütün bunları konuşacağınız şartları da sağlama almak isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. İşte bu dönem sizin lehinize olabilir. İki haftalık süre boyunca kariyer ve meslek hayatınızda istediğiniz sonuçları yaratabilecek, sıkıntı ve problemlerinize çok rahat çözüm bulacaksınız.

Salı günü Jüpiter ve Neptün kavuşum halinde olacak. Para ile ilgili işlerde önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Beklediğiniz bir mirasla ilgili konuda önemli bir haber alabilirsiniz, banka işlemleri, elinize geçecek bir para, belki mevduat hesabınızda artan bir paranız ya da değerli madenlere, emtialara yatırım yaptıysanız bu dönem karşınıza güzel fırsatlar gelebilir. Hayatınızda bir insan varsa ya da evliyseniz eşinizin, partnerinizin parasal konularda bu dönem çok büyük şanslar ve fırsatlar elde ettiğini de görebilirsiniz.

Cuma günü Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle beraber kredi, faiz, vergi ile ilgili alanda mücadelelerinizin hızlandığını görecek ve aynı zamanda para ile ilgili vermiş olduğunuz kararları hızlandırmak üzere harekete geçeceksiniz. Gerçekçilikten uzaklaşmayın aynı zamanda kararsız etkiden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Odaklanamama sorunları devreye girebilir, odaklanamıyorsanız da çevrenizdeki insanlardan mümkün olduğunca parasal konularda destek almaya özen gösterin. Çarşamba günü çok keyifli çünkü Çarşamba günü önemli işlerinizde istediğiniz sonuçları çok rahat bir şekilde tatlıya bağlayabilir aynı zamandagörüşmelerinizden gereken faydayı sağlayabilirsiniz. Hafta sonu evinizde dinlenecekseniz Cumartesi günü biraz daha hareketli olurken Pazar günü evinizde, yuvanızda olmak önem kazanacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
11 Nisan - 18 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 47" R
Ay
Yay
04° 40' 43"
Merkür
Koç
16° 00' 53"
Venüs
Koç
26° 15' 02"
Mars
Balık
26° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 39"
Satürn
Balık
16° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 42"
Neptün
Balık
28° 47' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 23"
Lilith
Başak
22° 54' 37"
True Node
Koç
15° 32' 16"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>