Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İşinizde beklenmedik gelişmeler ve dalgalanmalar söz konusu. Değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Enerji toplamak için hafta sonunuzu biraz uzatabilirsiniz. 14 Mart - 21 Mart Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Mart - 21 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak, güzel haberler alarak başlayacaksınız. Bu hafta sizin için çok önemli çünkü para evinizde oluşacak bir Dolunay da söz konusu. Hareketli etkilere sahip olan bu haftada hayatınıza çeki düzen vermek isteyeceksiniz. Cuma günü oluşacak Dolunayın etkisini de hayatınızda hissedeceksiniz ki üç gün öncesinden Dolunay etkileri hayatımıza giriyor ve etkisini hissetmeye başlıyoruz. Bu Dolunay zamanı elinize bir para geçebilir. Para ile ilgili alanda yapılması gerekenler, para kazançlarınızı daha iyi bir noktaya taşımakonularıyla daha fazla ilgili olacaksınız. Bir yandan ödemeleriniz diğer yandan gelecek olan para aradaki dengenin sağlanması Dolunayın konuları içinde olacak. Diğer taraftan parayla ilgili konularda aslında kafanızda bir sürü fikir olabilir ve bu dönem karşınıza gelecek önemli anlaşmalar Perşembe günü devreye girebilir ve sizi çok mutlu edebilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınız ya da ortaklı işlerinizde başınıza buyruk davranma isteğinizin devrede.

Hafta sonuna doğru sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı çok fazla zorlamayın. İş birliği yaptığınız insanlar varsa bu dönem biraz asabi olduğunuz için o insanlarla bazı noktalarda aynı şekilde düşünmek konusunda sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz var. Dolunay etkisini göstermeye başlıyor. Güçlü insanlardan önemli destekleriniz devrede olacak.

Güneş de Pazar günü Koç burcuna geçiyor. Ateş elementinden olduğu için hayatınızda hareketlenmelerin, renkli adımların aynı zamanda hayat karmanızı ortaya çıkaracak oluşumların da devreye gireceği bir döneme merhaba diyorsunuz. Çok gezecek çok dolaşacak, yeni insanlar tanımaktan mutluluk duyacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Mart - 21 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 50"
Ay
Kova
23° 11' 24"
Merkür
Koç
17° 47' 54"
Venüs
Boğa
03° 28' 53"
Mars
Koç
01° 16' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 40"
Satürn
Balık
16° 45' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 19"
Lilith
Başak
23° 33' 40"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>