Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güneş ve Satürn çeşitli arayışlarınızda size destek oluyor. İmzalayacağınız bir sözleşme sorunlarınızı çözebilir. Cuma günü Merkür ve Plüton kafanızı kurcalayan bir meseleyi çözmenize yardımcı olacak. 7 Şubat - 14 Şubat Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Şubat - 14 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, kariyerinizde ve mesleğinizde hızlı ani olaylarla haftanız başlıyor. Aynı zamanda Pazartesi itibariyle annenizin hayatında ya da annenizle olan bağlantılarınızda hızlı duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Çalışıyorsanızhayatınızda duygu durumunuz inişli çıkışlı olabilir, beklenmedik tepkiler verebilirsiniz ya da sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu sıkılganlıkları bir nebze de olsa kontrol altına almaya özen gösterin. Pazartesi ve Salı günleri daha çok işinizde, gücünüzde, mesleğinizde ya da ailevi alanda anne tarafınızla geçirmek arzusunda olabilirsiniz, annenizden alacağınız haberler ön planda olabilir.

Salı günühayatınızda güzel açılımlarınız devrede olacak. İş hayatınızda mücadeleleriniz, uğraşılarınız devam ediyor bu mücadele ve uğraşılarınızın karşılığını görmek istiyorsunuz. Salı günü gelecek güzel haberlerle, alınacak güzel kararlarla bu açılımı hayatınızda çok net bir şekilde göreceksiniz. İşinizde gücünüzde hızlı konular etrafınızda oluşacak ama bunlardan da çok büyük keyif ve mutluluk duyacaksınız.

Diğer taraftan Cuma günü Merkür Plüton kavuşumu var. Sağlığınız ya da işle ilgili bir konuyu kafanızda fazlaca takmış olabilirsiniz. İş yerinizde beraber çalıştığınız bir insanın konuşmalarıyla size mobbing uygulaması ya da üzerinizde baskı oluşturması gibi durumlarda söz konusu olabilir. Ya siz bunu yapabilirsiniz ya da başkalarının size yaptığını görebilirsiniz. Bu dönem fanatikçe ve çok takıntılı olmamaya ya da bu takıntılardan bir an önce kurtulmaya özen göstermeniz gerekebilir. O yüzden Cuma günü büyük konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalarınız varsa biraz daha sakin olmaya özen gösterin.

Cumartesi, Pazar diğer burçların aksine daha kendi alanınızda olmak isteyecek, dinlenmekten mutluluk duyacaksınız. Yine Cumartesi, Pazar hem gelecek planlarınızı hızlandırabilir hem de geleceğe yönelik yurt dışı planlarınızı devreye sokabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları önemli. Yeniay bu alanda oluştu, buralarda almanız gereken önemli kararlar vardı ama bu hafta daha çokkonuları ile ilgili olacaksınız ve bu konuları düzene oturttuğunuzda diğer tarafları daha kolay ele alabileceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Şubat - 14 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>