Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Perşembe ve cuma günü Güneş ve Satürn karşınıza üzerinde düşünmenizi gerektiren bir anlaşma önerisi çıkaracak. Gelen teklifi iyice dinleyin ve önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın. 31 Ocak - 7 Şubat Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Ocak - 7 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, gündelik hayatın ritmi ve koşturmalarla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi sonrasında birkaç gün boyunca ikili ilişkiler, özel hayatınızın detayları, geleceğe yönelik ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararlar devreye girmeye başlıyor.

Salı günü ilişkiler alanınızda bir Yeniay yaşanacak. Bu Yeniay ile beraber bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenme ya da bir söz, nişan, evlilikle ilgili bir konuya adım atma, taşınma ile ilgili bir sorumluluğun devreye girmesi, davalarla ilgili önemli bir konunun devrede olması gibi olasılıklar karşınıza gelebilir. Burası karşı tarafın alanı olduğu için eşinizin, sevdiğiniz insanın hayatında bu dönem bazı zorlanmalar olduğunu görebilirsiniz. Özellikle bu zorlanmalar da sağlıkla ilgili konuları kapsayabilir. İlişkilere, ortaklı işlere dair bu kararlar devrede olabilir ama bir karar alacaksanız Cuma gününe kadar sabredin.

Cuma günü Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda düzeliyor. İş hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntıları ve sorunlarını geride bırakmaya başlıyorsunuz. Sağlığınızda da birtakım zorlanmalar olduysa bütün bunlar geride kalacak. Kendinizi çok daha net bir şekilde ifade edecek hem işlerinizde hem özel hayatınızda atmak istediğiniz adımlarda daha hızlı yol alabileceksiniz.

19 Kasım’da bir tutulma vardı, bu tutulmayı siz kariyer vealanlarınızdan aldınız. O dönem çok hızlı olaylarla uğraşmış olabilirsiniz. 19 Kasım’daki tutulma noktaları yeniden tetikleniyor. Cumartesi günü ve sonrası 10 gün boyunca o dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar hayatınızda hızlanabilir ya da bu saydığım konularda bir şeyler yaşamadıysanız bu süreçte aslında o dönem hareketlenmesi ya da yaşanması gereken konuların hayatınızı kapladığını görebilirsiniz. Anne tarafı, annenizin konu ve olayları hafta sonuna doğru hızlanacak ve önemli olayları duygusal konuları karşınıza getirecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Ocak - 7 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>