Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ateş burcunda konumlanan Mars enerjinizi ikiye katlıyor. Kış mevsiminin etkilerini neredeyse hissetmiyorsunuz bile. İşlerinizi tamamladıktan sonra deşarj olmanızı sağlayacak boş zaman aktiviteleriyle de ilgilenin. 24 Ocak - 31 Ocak Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Ocak - 31 Ocak

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşleriniz ya da iletişim işlerinizdeki hızlı enerjilerle haftaya giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü iletişimsel işlerinizde dengeyi kurmak önemli olacak. Yakın çevrenizdeki insanları dengelemek isteyecek, onların hayatındaki durum ve olayları daha anlayışlı bir şekilde ele alacak, aynı zamanda kısa vadeli planlarınıza odaklanacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri eviniz, aileniz, yuvanız sizin için önemli olurken hafta sonuna doğru hayat sizi hızlandıracak ve hayattan aldığınız keyfin de arttığını göreceksiniz.

Pazartesi Mars Oğlak burcuna geçiyor ve sağlık vealanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Demek ki bu dönem mücadelenizi daha çokhayatınızda, gündelik hayatınızın ritminde ya da sağlıkla ilgili konularda vermeye başlayacaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa bu dönem sonrası bu problemleri ele alma, gözden geçirmek ve harekete geçmek anlamında Mars sizi destekleyecek. Çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. İşlerinizi iyi ayarladıktan, zamanı iyikullandıktan, disipline olduktan sonra aslında bu dönemi etkin ve faydalı bir şekilde geçirebilirsiniz. Diğer taraftan Oğlak burcu astrolojide cildi, dizleri, dişleri aynı zamanda eklem yapısını, romatizma problemlerini ve kemik sorunlarını karşınıza getirebilir. Bu dönem en çok bu alanlardan yana problem yaşayabilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza giriyor. 4 Şubat’a kadar işle ilgili konularda önemli kararlar almamanız gereken bir dönem bir kez daha altını çizeyim.. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlarla bu dönemde iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Her şeyi doğru bir şekilde ileterek, net ve açık olarak, içinizde biriktirmeden pesimist yaklaşmadan ele alırsanız bu dönemi sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz.

Cumartesi günü Venüs’ün düzelmesi ile beraber gündelik hayatınızın ritmi ve işinizle ilgili konularda biraz daha rahat nefes alacaksınız. Hafta sonu Güneş ve Uranüs karesi devreye giriyor ikili ilişkiler ve sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Bu dönem ilişkilere bakış açınız çok sınırlayıcı olabilir ya da sizi sınırladığını düşünebilirsiniz. Çabuk tepki verme, isyankâr etkiler altında olma, toplum önünde ani beklenmedik olaylarla karşılaşma ihtimaline karşı dikkat edin. Evliyseniz eşinizin ailesiyle arayı bulmaya çalışın. Gerek eşiniz gerek siz bu dönemde onlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Ocak - 31 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>