Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hafta sonuna doğru işinizle ilgili olumlu dönüşler alıyorsunuz. Hâlâ zihninizi kurcalayan bir girişim varsa ona tekrar başlamak için ideal bir zaman olabilir. 7 Mart - 14 Mart Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Mart - 14 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, işinizle ilgili konu ve olaylar bu hafta başında gündeminizde olacak. Annenizden alacağınız haberler, kariyer fırsatları, mesleğiniz ya da toplumsal konu ve olaylar önemli. Pazartesi öğle saatlerinde özel hayatınızda alacağınız önemli kararlar çabuk tepkiler vermenize neden olabilir. Kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Salı günü öğleden sonra 19 Kasım tutulma noktaları Ay tarafından çok kısa bir süre de olsa tetiklenecek. Yine Salı günü öğleden sonraki saatler kariyer ve meslek alanlarınız ve o dönem yaşadıklarınıza benzer olayları hızlandırabilir.

Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevreniz hareketli olacak, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyecekseniz.

Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor para ile ilgili konular hız kazanmaya başlıyor. Ortak para alanlarınız, ödemeler, banka işlemleri, vergiler, krediler, faizler bu alanda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken sevdiğiniz insanın para ile ilgili konularda da önemli girişimlerde bulunduğunu fark edebilirsiniz. Önünüzde etkin bir 15 gün var, borçlarınızı yapılandırmak, birine borç vermek ya da birinden borç almak anlamında bu dönemi kullanabilirsiniz.

Fedakarlıklar çok güzel ama hafta sonu Güneş Neptün kavuşumuyla bu fedakarlıkların biraz sizi aştığını da fark edebilirsiniz. Bu dönem harcamalarınızı kontrollü yapmaya özen gösterin çünkü etrafınızdaki insanlara parayı adeta dağıtıyor gözüküyorsunuz. Her ne kadar buraya Merkür girse bile durum ve olayları toparlamanızı sağlasa bile parayla ilgili konularda dağıldıysanız ipin ucunu kaçırmamaya özen gösterin. Başka insanlara yardım etme olasılığınız yüksek olacak ve hafta sonu daha çok kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Hayatı biraz daha yavaştan ele almak önemli olabilir ya da yurtdışına gitmek, yurtdışı bağlantılı konu ve olayların hızlanması hafta sonu karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bir arada olmak isteyeceğiniz bir dönem. Hem bu noktalarda bir yandan barışı sağlamak sevdiğinizle güzel vakit geçirmek isteyeceksiniz ama diğer noktalarda ara ara birbirinizle olan sürtüşmeler de devrede olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Mart - 14 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 45"
Ay
Kova
24° 52' 08"
Merkür
Koç
17° 51' 38"
Venüs
Boğa
03° 37' 40"
Mars
Koç
01° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 20"
Satürn
Balık
16° 45' 40"
Uranüs
Boğa
22° 28' 09"
Neptün
Balık
28° 58' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 43"
Lilith
Başak
23° 34' 28"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:11

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>