Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Perşembe gününden itibaren Uranüs'ün Retro hareketi cesaretinizi sınırlayabilir. Bunu olumsuz bir gelişme olarak yorumlamayın ve daha önce başladığınız işlere odaklanmaya çalışın. 16 Ağustos - 23 Ağustos Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ağustos - 23 Ağustos

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, oldukça enerjik, oldukça hareketli haftalardan bir tanesine merhaba diyorsunuz. Bu haftayı iyi değerlendirin çünkü bu hafta sizin için gayet güzel enerjiler barındırıyor. Hafta başında Venüs Terazi burcuna geçecek yani yakın çevrenizle inanılmaz iyi olacağınız bir dönem başlıyor. Onlarla devamlı bir plan halinde olabilir, telefonla konuşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Pazarlama, satış, reklam, dijital platformlarda bir işiniz varsa eğitmenlik, öğretmenlik, radyo, televizyon gibi iletişime dayalı işleriniz varsa bu noktalarda güzel fırsatlar karşınıza gelebilir.

Bu hafta işle ilgili konulardan yana şansınız yüksek. Parasal konularda kafanıza takılan bazı düşünceler var. Bir yandan parayı daha fazla nasıl kazanabilirim mi düşünüyorsunuz bir yandan da fazla para harcadığınızı görüyorsunuz. Bu hafta kendinize fazla para harcadığınız için sinirlenebilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir borç ya da bir ödeme agresif, sinirli ve gergin davranmanıza neden olabilir. Parasal konularda birileriyle konuşurken biraz daha dikkatli olmaya özen gösterin. Agresiflikten, sinirden ne kadar uzak durursanız olumlu durumları o kadar üzerinize çekersiniz.

Bu hafta aslında en şanslı olduğunuz noktalardan bir tanesi ilişkiler. Demek ki bu hafta ilişkilere daha fazla yatırım yapacaksınız. Ancak bu konuları çok fazla abartmamaya özen gösterin çünkü dolunayı da bu alanda yaşayacaksınız. Bu aralar her şeyi gözünüzde fazlasıyla büyütüyor olabilirsiniz. Diyelim ki ilişkinizde bir sıkıntı ve problem var bunu da çok fazla abartıyor olabilirsiniz ya da ilişkinizde hiçbir sıkıntı ve problem yok çok güzel gidiyor bunu da çok fazla abartabilirsiniz. İşte bu dolunayda en çok buna dikkat etmeniz gerekecek. İlişkilere dair vereceğiniz önemli kararlar, sonlanmalar, krizler ya da bu alanda önemli dönüşümler devreye girebilir. Bu sonuçta sizi mutlu eden bir karar olacak eninde sonunda bir karar vermiş olacaksınız ve bu karar doğrultusunda ilişkilerinizde ilerleyeceksiniz. Bu hem ilişkiler hem ortaklı işler hem de taşınma gibi kararları da içeren konuları barındıracak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ağustos - 23 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 46' 59" R
Ay
Kova
00° 17' 30"
Merkür
Koç
17° 02' 14"
Venüs
Boğa
01° 27' 13"
Mars
Koç
00° 00' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 36' 29"
Uranüs
Boğa
22° 22' 06"
Neptün
Balık
28° 55' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 47"
Lilith
Başak
23° 22' 43"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>