Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Haftanın ikinci yarısında Mars sizi daha verimsiz kılıyor. Duygularınıza kapılıp gidiyorsunuz. İşe gitmeden önce derin bir nefes alın ve bakış açılarınızı farklılaştırmaya çalışın. 26 Temmuz - 2 Ağustos Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Temmuz - 2 Ağustos

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, para alışverişlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Bir yerlere ödeme yapmanız gerekiyordur ya da bir yerden bir alacağınız vardır bununla ilgili bir telefon gelebilir veya haber alabilirsiniz. Yapılması gereken işleri ertelememek, kararsızlıklar yaşamamak bu hafta başında sizin için önemli olacak.

Hafta ortası itibariyle hızınızı artıracağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Hafta sonuna kadar çok fazla gezebilir ve değişik insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiyor. Artık istediğiniz gibi kendinizi, hayatınızı konuşacağınız bir dönem başlıyor. Kendinizi çok net bir şekilde göstereceksiniz. Önemli konuşmalar, anlaşmalar,bağlantıları, hayatınızı ilgilendirecek birtakım girişimler Merkür’ün bu 15 günlük geçişi sırasında size çok büyük avantajlar sağlayabilir.

Perşembe günü Mars Başak burcuna geçiyor parasal konularla ilgili olacaksınız ve bu dönem enerjinizi daha çok para ile ilgili konulara akıtacaksınız. Parayı işinizle ilgili konulara, sağlığa, hijyene, diyete harcayabilirsiniz. Para kazançları gelebilir ama geldiği gibi gidebilir de. Özellikle Perşembe gününe dikkat edin, para harcamalarınız biraz sizi zorlayacak. Çünkü kafanıza göre harcamaya meyilli olacaksınız.

Bu hafta Jüpiter Kova burcuna geçiyor, Ekim ayına kadar ilişkiler sizin için yeniden önem kazanmaya başlıyor. Demek ki ilişkilerle ilgili Mayıs ayına kadar elde ettiğiniz birtakım şans ve fırsatları yeniden hayatınıza alacağınız bir dönem olacak. Ama ilişkilerde bir yavaşlama bir ertelenme bir zorlanma oluştuysa demek ki bazı konuları da gözden geçirmeniz gerekebilir.

Hafta sonu kendi hayatınıza dair almanız gereken önemli kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Oldukça hareketli, aşk dolu, keyif dolu sosyal çevrenizi işin içine alacağınız ve planlarınızı da buna göre hareketlendireceğiniz bir hafta sonu sizi bekleyecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Temmuz - 2 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 47" R
Ay
Balık
26° 02' 18"
Merkür
Koç
19° 09' 40"
Venüs
Boğa
06° 17' 45"
Mars
Koç
03° 02' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 46"
Satürn
Balık
16° 56' 39"
Uranüs
Boğa
22° 35' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 56"
Lilith
Başak
23° 48' 52"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>