Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Açık havada rahatlamaya gayret edin zira akşamları ve hafta sonunda dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Eğer mümkünse geniş ve doğanın içindeki alanları tercih edin. 26 Nisan - 3 Mayıs Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Nisan - 3 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftaya iletişimi yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız birtakım işler, planlar, programlar bu hafta önemli olacak. Bu hafta başında işinizle ilgili konu ve olaylarda kariyerinizde, meslek seçimlerinizde, meslek hayatınızda önemli birtakım girişimler, konuşmalar, görüşmeler altında olacaksınız.

Salı günü Akrep burcunda çok önemli bir Dolunay gerçekleşiyor. Akrep burcundaki Dolunay evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla dikkatinizi çevirmenize neden olacak. Ev hayatınızda yaşayacağınız bir kriz ya da ailenizle beraber olduğunuz süre içerisinde oluşacak bir durum ya da bir konu bu Dolunay’da hayatınızda daha fazla önemli olacak. Ailenizdeki insanlara daha fazla ilginizi göstermek durumunda kalabilirsiniz, onların hayatında yaşanacak birtakım olaylar sizin hayatınıza etki edebilir. Hem işiniz hem de aileniz arasındaki dengeyi bu Dolunay’da iyi sağlamanız gerekiyor. Sadece aile hayatı değil, ev hayatınız, yerleşimle ilgili konular, taşınmayla ilgili konular ve olayların bu Dolunay zamanı hayatınızda bazı hassaslıklara ve önemli değişim ve dönüşümlere neden olduğunu görebilirsiniz.

Cuma günü ani, hızlı, beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edecek. Bu olayları daha çokhayatınızda,dünyanızda yaşayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesinde oluşacak birtakım olaylar hayatınızı hızlı ve renkli kılabilir. Aile hayatınızda anne tarafınızda birtakım konular etrafınızda cereyan edebilir. Cuma günü, oldukça hareketli bir zaman dilimini temsil edecek.

Hafta sonu fikirleriniz ve düşüncelerinizle insanları etkilemesini başaracaksınız. Birazcık daha sakinleşeceksiniz ve yeni haftaya biraz daha olumlu ve güzel etkilerle hazırlanacaksınız. Bu hafta aşkta da işte de parada da sağlıkta da ortalama değerleriniz var. Dolunay zamanı ailevi konularda sakin olmaya özen gösterin, kendinize ve sağlığınıza lütfen yatırım yapın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Nisan - 3 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 43' 13"
Ay
Kova
13° 38' 13"
Merkür
Koç
17° 27' 38"
Venüs
Boğa
02° 38' 35"
Mars
Koç
00° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 07"
Satürn
Balık
16° 41' 32"
Uranüs
Boğa
22° 25' 24"
Neptün
Balık
28° 56' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 02"
Lilith
Başak
23° 29' 08"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>