Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, hafta başında kariyer ve mesleğinizle alakalı konular, göz önünde olacağınız ortamlar burada vereceğiniz kararlar önemli olacak ama 11:34 itibariyle daha fazla sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklanacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız planlar bu haftanın gündemine damgasını vurabilir. Perşembe gününe kadar oldukça hareketlisiniz. Bir arkadaşınızın doğum gününden tutun kendinizi dışarıya atmaya ya da çok eskiden beri görüşmediğiniz insanlarla bir araya gelmeye ya da hiçbir şey yapamıyor olsanız bile akşamçıkışı evinize giderken diğer insanlarla bir arada olacağınız kalabalık yerlerden geçerek evinize gitmeye kadar sosyalleşme etkisini kanınızda hissedeceksiniz. Bu hafta olumlu, bazı arkadaşlarınızın ikili ilişkiler ve özel hayatınız konusunda sizi harekete geçirmesi söz konusu olacak. Eğer hayatınızda bir insan yoksa sosyal çevrenizden bir insan sizi gaza getirebilir, ilişki ile alakalı konularda destekleyebilir ya da sosyal çevrenizdeki insanlarla çok güzel planlar yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bu Pazartesihayatınızda da önemli mevzular gündemde uzun zamandan beri işinizi değiştirme, farklı bir projeye dahil olma ya da görüşmeler yaptıysanız yeni bir işe başlama gibi kafanızda birtakım planlar varsa şimdi Merkür'ün Uranüs'le bu olumlu açısı size farklı kapılar arayacak. Hatta kaçırdığınız bazı fırsatları ya da bu fırsatların daha iyisinin karşınıza geldiğini net bir şekilde görebilirsiniz. İş ortamlarınızda esnek yapınızla hareket edecek aynı zamanda fikir ve düşüncelerinizle diğer insanlara yol göstermekten de çekinmeyeceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri dinlenmeye bolca vakit ayırın mide sıkıntıları, şişkinlik problemleri ya da gastrit gibi sorunlar gündemimizde olabilir ya da bu dönem biraz daha kendi halinizde olmak dinlenmek ruhunuza daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

Pazar günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ki bu Dolunay sizin kişisel alanınızda oluyor. Bu Dolunay gerçekten önemli bir Dolunay ailevi konular, özel hayatınız, seçimleriniz, sağlığınızla alakalı önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar hem kariyerinizdeki insanları hem beraber çalıştığınız kişileri ya da sevdiğiniz insanın ailesini kendi aileniz de dahil olmak üzere memnun etmeyebilir. Ailevi konularda çok çabuk köprüleri atacağınız bir dönem. Sıkılganlıklar yüksek, çabuk ayaklanabilir, çabuk tepkiler gösterebilirsiniz. İş ortamlarınızda oluşacak değişimlere de çok tepki vereceksiniz bu dönem içerisinde ve hayatınıza dair önemli kararlar alacaksınız. 8 Kasım civarıhayatınızda, kariyerinizde, mesleğinizde ve ailevi konularda yaşadıklarınıza benzer olayların benzerleri ya da buna benzer konu ve olaylar gündeminizde yerleşebilir. Toplum önünde duruşunuzda diğer insanlarla olan bağlantınızda dikkatli olun çünkü çabuk tepki verebilir, saldırgan olabilirsiniz ya da bazı kaotik durumları hayatınıza çekebilirsiniz. Bu dönem değişimlerin olması hem sizi hem eşinizi ilgilendirebilir. Bu dönem toplumdaki olaylar iki tarafı da etkileyecek ve dengeyi iyi kurmanız gerekecek. Sırt bölgesi, kalp ve dolaşım sistemi rahatsızlıkları tam da bu Dolunay zamanı sizi yakalayabilir en çok da sırt ağrıları. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız kendinizi ne kadar çok yorduğunuzu ne kadar fazla sorumluluk üstlendiğinizi unutmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>