Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mayıs - 13 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta hareketli. Uzak yerlerden önemli haberleriniz var ve bu hafta kendinizi dış ortamlarda daha fazla görecek, cesur yapınızı ortaya koyacaksınız. Sizi daha az tanıyan,yaptığınız insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirmeniz gerekiyor. Burada eksik kalan parçalar olabilir, kendinizi affettirmeniz ya da doğru ifade etmeniz gereken insanlar olabilir. Bu noktalarda şifalanma enerjisi devrede olacak. Güneş’in Satürn'le olan olumlu açısı kariyerinizde doğru şekilde hareket edeceğinizi ya da işinizde değişmesi gerekenleri çok daha rahat bir şekilde ele alıp yapılanmanızı gerçekleştireceğinizi gösteriyor. Güçlü insanlardan destekler alacak maddi konularda elde edeceğiniz her tür geliri, işinize ya da sizi geliştirecek alanlara yatıracaksınız.

Çarşamba günkü Yeni ay, kariyerinizde yeni oluşumları, hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Önemli kararlar alacaksınız. Jüpiter bir yıldırhayatınızda, göz önünde olacağınız ortamlarda size bir gelişme büyüme enerjisi verdi, şans verdi, fırsatlar verdi. Bu şans ve fırsatlarda zaman zaman inişler çıkışlar yaşamış olabilirsiniz ama Jüpiter burç değiştireceği için Jüpiter'in de kendi alanında bulunduğu bu alanda güzel şans ve fırsatları Mayıs ayında yakalama enerjiniz de çok ama çok kuvvetli. Sevdiğiniz insanın ailesinde de hızlı gelişmeler olabilir ya da onların ailevi konularda alması gereken önemli kararlar altında olduğunu fark edebilirsiniz. Anneniz, anneannenizin konu ve olayları bu Yeni ayla beraber gündeminize yerleşecek. İşinizde, ailevi konularda, toplum önü duruşunuzda önemli kararlar alacaksınız. Bu kararların mümkün olduğunca esnek olmasına özen gösterin. Zaten fayda ve yarar da göreceksiniz çünkü bu tutulmanın yöneticisi Venüs de aynı yerde bulunuyor. Üstlerinizin gözüne girebilirsiniz, siz bir patronsanız bu dönem çok konuşulabilir ve takdir görebilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde bu Yeni ayda vereceğiniz kararların hayatınıza olumlu bir şekilde yansıma ihtimali yüksek.

Perşembe ve Cuma sosyal çevreniz çok hareketli arkadaşlarınız ve çevrenizle bolca iletişim halinde olacak ve kısa vadeli planlarınızı hareketlendireceksiniz. Hafta sonu vaktinizi kendinize ayırmak önemli olacak. Bütün bir haftayı gözden geçirmek, vermiş olduğunuz kararların sizi ne kadar yorduğunu görmek ama bir o kadar da huzuru evinizde, ruhunuzda hissetmek önemli olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mayıs - 13 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 29' 25" R
Ay
Boğa
24° 49' 45" R
Merkür
Koç
22° 20' 18"
Venüs
Boğa
11° 14' 51"
Mars
Koç
06° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 28"
Satürn
Balık
17° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 49' 35"
Neptün
Balık
29° 08' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 06"
Lilith
Başak
24° 15' 37"
True Node
Koç
15° 19' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>