Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyi haber Jüpiter'in Çarşamba günü Koç burcuna girişinin size çok faydasını göreceksiniz. Moraliniz de hedefleriniz kadar yüksek. Potansiyelinizi kullanmaktan çekinmeyin ve kendinizi gösterin. 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, kişisel gelişimlerinizin, istek ve beklentilerinizin ön planda olacağı bir hafta başlıyor. Perşembe sabah saatlerine kadar para ile ilgili konular önem kazanırken hafta sonuna kadar iletişime daha fazla önem verecek, yapılması gerekenleri halledecek, yakın çevrenizdeki insanlarla plan yapacaksınız.

Salı günü Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerileyecek. Eski arkadaşlarla yeniden bir araya gelme, onları ziyaret etme anlamında şahane bir dönem ama yeni insanlarla tanışmak, yeni ortamlara girmek, çevre değişikliği yapmak anlamında desteklenmeyeceksiniz. Organizasyonlar, aktiviteler, davetlerde çeşitli sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Önemli bir sunum yapacaksanız, topluluğa konuşacaksanız ya da önemli bir organizasyon düzenliyorsanız aksiliklere, sıkıntı ve problemlere, ertelenmelere açık olmanız gerekecek. Para ile ilgili bir mevzuda bazı sıkışmalar yaşama ihtimaliniz de yüksek. 23 Mayıs’a kadar büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, çok gezeceğiniz, bol seyahat edeceğiniz, kendinizi geliştirmekten mutluluk duyacağınız ve ilk defa kendinizi bu kadar cesur hissedeceğiniz bir süreç başlıyor. Bunun tadını çıkaracak burçlarımızın başında siz geliyorsunuz. Bavulunuzu hazırlayın, Ekim sonuna kadar bolca seyahat edecek, seyahat etmeseniz bile yeni insanlar tanıyacak, yeni kültürlerden etkilenecek, eğitim konularında da gayet şanslı olacaksınız. Hukuki bir davanız varsa bu dönem güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Uzun zamandan sonra kendinizi, modunuzu en yukarıda göreceksiniz.

Cuma günü önemli, kariyerinizde önemli bir mevzuda kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Demek ki yaptığınız bir işte çok çabuk fark edilecek ya da güzel bir teklifle karşılaşacaksınız. Hafta sonu sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantıya dikkat edin, birbirinizle anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Hafta sonu gerginlikler devrede olursa aklınıza hafta başında oluşacak ay tutulması gelsin. Ay tutulmasının etkilerini ev alanında yaşayacaksınız o yüzden gerginlikleri evinizdeki insanlara yansıtmamaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 38" R
Ay
Yay
05° 17' 42"
Merkür
Koç
16° 01' 06"
Venüs
Koç
26° 18' 38"
Mars
Balık
26° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 13' 57"
Uranüs
Boğa
22° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 33"
Lilith
Başak
22° 54' 56"
True Node
Koç
15° 32' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>