Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, özel hayatınızda alınacak haberlerle haftanız güzel bir şekilde başlıyor. Sevdiğiniz insana göre planlar yapmak Pazartesi gecesi onunla daha fazla vakit geçirmek, hayal kurmak anlamında güzel ama hafta başında ortaklı işleriniz hesap kitap gerektiren işleriniz varsa kafanızın bulanık olması ya da dikkatinizi yeteri kadar verememeniz nedeniyle sorunlara açık olabilirsiniz.

Salı günü sevdiğiniz insanla yapacağınız keyifli planlar devreye girecek. Çocuklarınız varsa iki çocuğunuzun arası çok güzel olabilir. Evli değilseniz sevdiğiniz insanla uzun vadeli planlar yapmak ya da bu uzun vadeli düşünceleri karşı taraftan duymak hoşunuza gidecek. Perşembe günü hobileriniz, özel hayatınız, çocuklarla ilgili konularda ele alınması gereken kalıcı adımlar devreye girecek. Verdiğiniz sözleri tutmak anlamında bu dönem gayet keyifli. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili yapmanız gereken birdevreye girebilir ve siz bunu çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Cuma günü de bu anlamda çok şanslı olacak. Eğitimsel konularda, sanatsal işlerinizde fırsatlar sizinle olabilir. Bu aralar çok konuşuluyorsunuz ve tanımadığınız insanlar sizi her konuda destekliyorlar. Bu insanların gücünü hem özel hayatınızda hem de işle ilgili konularda çok rahat bir şekilde hissedebilirsiniz, güzel teklifler alabilirsiniz, hayatınızın da rahatlaması söz konusu olabilir.

Ev, aile ve yuva alanlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Evinizde birinin hasta olması enerjisinin düşük olması ya da bir mevzunun devreye girmesi hayal kırıklığı yaratabilir Cuma günü bu etkiye dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanın ailesiyle anlaşmak bu dönem kolay olmazken yine sevdiğiniz kişinin kariyerinde yaşanan bazı ilişkiler ya da ilişki sorunları sizin ilişkinize de yansıyabilir. Bu dönem beklentinizi çok yüksek tutmayın daha gerçekçi konular üzerine odaklanmaya çalışın. Siz hayal kurdukça bu hayallerin mağduriyete dönüşmesi söz konusu olabilir.

Cumartesi günü Güneş Plüton kavuşumu spor yaparken dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Çocuğunuzla olan ilişkinizde onun hayatını kontrol etme arzunuz çok yüksek olabilir. Özel hayatınızdaki insanın size bazı konuları dayatması ve üzerinizde güç kurması sizi biraz yoracak gibi görünüyor. Neyse ki Cumartesi günü Güneş Kova burcuna geçecek önünüzdeki bir ay boyunca çalışma koşullarınız önem kazanacak çalışmak, üretmek, başkalarına faydalı olmak, sağlıkla ilgili konular bir ay boyunca gündeminizde yerleşecek.

Bir gün sonra Plüton da bu alanlarınıza geçecek burada önemli değişim ve dönüşümlere 20 yıl boyunca açık olacaksınız. İş hayatınızda değişmesi gereken konular neydi 2,5 yıl boyunca neyi isteyip neyi istemediğinizi çok net bir şekilde gördünüz şimdi bu istedikleriniz ışığında doğru bir şekilde mi ilerliyorsunuz işinizde gücünüzü nasıl kullanıyorsunuz işte 20 yıl boyunca bunları göreceksiniz. Doğru adımlar attıysanız burada hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz ama yanlış adımlar atıldıysa ve bazı şeyleri fark etmediyseniz önce bu fark etmediğiniz konuların ortaya çıkması sonra da bu konuların daha faydaya dönüşerek hayatınızda yeni düzenlemeler yapmanıza izin vermesi söz konusu olacak. Sağlığınız,hayatınız, hayata bakış açınız değişecek ama bu illa olumsuz olmak durumunda değil.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 40' 19" R
Ay
Boğa
27° 31' 03" R
Merkür
Koç
22° 30' 31"
Venüs
Boğa
11° 28' 42"
Mars
Koç
06° 16' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 07"
Satürn
Balık
17° 17' 05"
Uranüs
Boğa
22° 50' 14"
Neptün
Balık
29° 09' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 42"
Lilith
Başak
24° 16' 52"
True Node
Koç
15° 18' 29"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>