Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar ev, aile ve yuvanızla ilgili konular önemli. Haftanızı bu etkilerle başlatıyorsunuz. Evinizde halledilmesi gereken işleri ele alabilir, bir misafir ağlayabilirsiniz. Salı gününe dikkat edin özellikle emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa, yer değişikliği yapmak, önemli bir anlaşmaya imza atacaksanız Salı günü yanıltıcı etkilerle dolu ve burada gözden kaçırdığınız detaylar başınızaaçabilir o yüzden birkaç gün geçmesini bekleyerek adımlar atmanız çok daha doğru olacaktır. Aile ortamlarınızda beklediğiniz birtakım yardımlar, güzel haberler varsa bu hafta onları almak da çok kolay olmayacak ya da umduğunuz karşınıza gelmeyebilir.

11 Ocak Perşembe günü Oğlak burcundaki Yeni ay aşk hayatınızda oluşuyor. Aşka dair verilecek önemli kararlar gündeme gelebilir. Aşk hayatınıza, çocuğunuzla ilgili konulara, sanatsal ve kreatif işlerinize, hobilerinize dair verilecek önemli kararlar bu Yeni ayın konusu. Bir yer açmayı düşünüyorsanız bir eğitime başlayacaksanız çocuğunuzla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar varsa ya da birine açılmak istiyorsunuz, bu hoşlandığınız kişiye kendinizi anlatma ve ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak anlamında bu Yeni ayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Spekülatif işlere dikkat etmeniz gerekiyor, alacak verecek dengesini iyi koruyun çünkü ortaya çıkan bir konu sizi yorabilir birtakım güç çekişmeleri içerisinde kendinizi bulabilirsiniz, alacak verecek dengesini iyi koruyun. Çocuğunuza, aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar önemli olacak ve burada dengeyi koruyamama hızlı beklenmedik bazı güç çekişmeleri yaşama potansiyeli de var. Özellikle dövize dayalı işiniz, ödemeleriniz varsa bu dönem sizi yorabilir. Bu Yeni ay ve sonrası 15 gün alacak verecek dengesine dikkat edin.

Hafta sonu Merkür'ün Oğlak burcuna geçişiyle kendinize ve özelinize daha fazla vakit ayıracaksınız, aşkla bakacaksınız hayata ve eğlenmesini de bileceksiniz. Bu aralar hayatınızda bir sürü değişim var ama bu değişimlere verdiğiniz tepkiler gayet güzel görünüyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 50" R
Ay
İkizler
01° 34' 49" R
Merkür
Koç
22° 46' 16"
Venüs
Boğa
11° 49' 44"
Mars
Koç
06° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 08"
Satürn
Balık
17° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 51' 14"
Neptün
Balık
29° 09' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 38"
Lilith
Başak
24° 18' 46"
True Node
Koç
15° 17' 11"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>