Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gelişme gösteriyorsunuz ve formunuzun zirvesindesiniz. Ayrıca ayın 30'undaki Güneş tutulması beklemede kalmış bir durumu çözüme kavuşturacak! 25 Nisan - 2 Mayıs Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Nisan - 2 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, gündelik hayatınızın ritmiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Koşturmalarınız yüksek olacak. Pazartesi öğleye kadar bütün işlerinizi tamamlayın çünkü hafta ortasına kadarki dönem başka insanlarla bir arada olacağınız ve yalnız kalmayacağınız bir süreç olacak. Bu hafta çok güzel etkileşimler var gökyüzünde ve siz bu etkileşimleri özel hayat alanında yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insanla bütün olma, aşkı doyasıya yaşama, ortaklı işlerinizden fayda elde etme, yeni insanlarla tanışma ya da önemli anlaşma ve sözleşmelerin arifesinde olma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bütün bunlar sizi heyecanlandırıyor ve geleceğe yönelik adımlarınızda da sizi mutlu ediyor. İşte bu hafta bu etkilerle dolu olacaksınız. Önemli konuşmalar, görüşmeler varsa Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri bu görüşmeleri yapmaya çalışın.

Cuma günü Plüton’un geriliyor olması aşk hayatınızda zaman zaman pürüzleri, sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Bazı konuları da yeniden ele almanız gerektiğini Plüton gerilemesi sırasında birkaç ay boyunca fark edeceksiniz.

30 Nisan’da Merkür İkizler burcuna geçiyor, kariyer vefırsatlarınızın artacağı bir süreç başlıyor. 10-11 Mayıs’a kadar vaktiniz var, bunu iyi değerlendirin çünkü 10 Mayıs itibariyle Merkür geri hareketine hazırlanacak. Önemli konuşmalar, anlaşmalar, görüşmeler, kendinizi ifade etmek, patronlarınızla konuşmak anlamında çok destekli olacaksınız.

30 Nisan’da parçalı bir güneş tutulması var, bu güneş tutulması uzak çevre, yurtdışı, yabancı insanlarla yapılacak işler, seyahat, eğitim, medya alanlarınızda gerçekleşecek. Burası aynı zamanda hukuk alanları. Demek ki bu alanlarda hızlı değişimlere maruz kalabilirsiniz. Mesela çok uzun zamandır almak istediğiniz bir eğitim ya da bir kurs, seminer fırsatı bu tutulmayla beraber 6 ay boyunca gündeminize yerleşebilir. Sevdiğiniz insanın yakın çevresi, akrabaları, kardeşleriyle olan bağlantıları bu dönem hayatınızda daha görünür olacak. Bu süreçte diğer insanlardan göreceğiniz faydaları bir kenara yazın. Gerçekten bu aralar herkesin gözü sizin üzerinizde olacak ve istediğiniz sonuçlara da çok net bir şekilde ulaşacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Nisan - 2 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 51"
Ay
Kova
19° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 38' 59"
Venüs
Boğa
03° 07' 19"
Mars
Koç
01° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 34"
Satürn
Balık
16° 43' 33"
Uranüs
Boğa
22° 26' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 20"
Lilith
Başak
23° 31' 44"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>