Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar kariyer,ve meslek hayatınızla ilgili konu ve olaylarla haftanıza giriş yapıyorsunuz. İş hayatınızda göz önünde olacağınız ortamlarda ve toplum içerisinde hızlı hareket edebilirsiniz ve herkesin size uymasını bekleyebilirsiniz. Bu aralar fazlasıyla hareketli olacak ve bu hareketlilik hayatınıza yansıyabilir özellikle Pazartesi gece saatleri bunu hayatınızda daha fazla hissedebilirsiniz. Bu dönem annenizle yaşıyorsanız anne, anne tarafıyla, eşinizin ailesiyle bir aradaysanız onlara karşı da tahammülsüzlükleriniz yüksek olabilir. Yine bu konularla alakalı harekete geçilmesi gereken konuları hızlandıracaksınız.

Bu hafta Merkür’ün Satürn’le kavuşumu sağlığınıza vekoşullarınıza dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyor. Sağlıkla ilgili konularda halletmeniz gereken önemli sorumluluklar devreye girebilir. Çocuğunuzun hayatıyla, parasal alanda halledilmesi gereken konularla da ilgili olabilirsiniz, bardağın boş tarafını görmeyin. Aynı zamanda depresif etkilerle hareket etmeyin. İş hayatınızda biraz daha canlanmaya biraz daha hayatın gücünü içinizde hissetmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor. Perşembe günü olumlu bir gün beklediğiniz bir haber, parayla bağlantılı bir konu yüzünüzü güldürebilir. Maneviyatınızın kuvvetli olduğu, spiritüel, ruhani konularla çok ilgili olduğunuz ve bu sularda da yüzmekten korkmayacağınız bir dönem. İşte buralarda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz hem maddi yönden hem de ruhsal çalışmalar alanında.

Cuma günü Merkür'ün Balık burcuna geçmesi ile beraber sevdiğiniz insana karşı daha anlayışlı ve şefkatli olacağınız bir dönem başlıyor. Aranızda bir mesele ya da bir sıkıntı varsa bu mesele ve sıkıntılara mantıkla yaklaşmak kolay olmayacak ama sezgilerinizle karşı tarafı anlayarak biraz da fedakarlıkta bulunarak atacağınız adımlar aranızdaki sıkıntı ve problemleri de giderecektir. Bu dönem anlaşmalara, sözleşmelere imza atacaksanızhayatınızda önemli bazı girişimlerde bulunacaksanız, taşınacaksanız imza atacağınız kontratlara dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Gözden kaçırdığınız detaylarla sonradan uğraşmamak için bu hafta bu etkiye dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 26' 48" R
Ay
Koç
24° 03' 50" R
Merkür
Koç
20° 33' 12"
Venüs
Boğa
08° 38' 52"
Mars
Koç
04° 30' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 40"
Satürn
Balık
17° 06' 05"
Uranüs
Boğa
22° 42' 15"
Neptün
Balık
29° 05' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 13"
Lilith
Başak
24° 01' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>