Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak, önemli haberler alarak giriş yapacaksınız. Kaldı ki sizin burcunuzda 7 Mart’ta bir de Dolunay var. Bu Dolunay vereceğiniz önemli kararlar hayatınızı ilgilendiren önemli adımlar anlamında önemli Dolunaylardan bir tanesi. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. İş hayatınızda, mesleğinizde, toplum önünde önemli girişimleriniz olabilir ve bu dönemde bu girişimler sizi fazlasıyla hassas ve tedirgin aynı zamanda kavgacı, agresif kılabilir o yüzden bu Dolunay zamanı duyacağınız, alacağınız haberler karşısında mümkün olduğunca dikkatli olmaya ve kendi sağlığınızı korumaya yönelik adım atmaya özen gösterin. Çünkü Ay Başak’ta sizin burcunuzda gerçekleşiyor, sağlıkla ilgili konu ve olaylar önemli olacak. Özellikle deprem bölgesindeyseniz sağlığınıza gereken özeni de göstermeye çalışın. Sinir sistemi, bağırsak sindirim sistemi problemleri bu dönem öne çıkabilir.

Diğer taraftan Satürn Balık burcuna geçiyor önünüzdeki 2,5 yıl boyunca ikili ilişkiler özel hayatınıza dair vereceğiniz önemli kararlar, önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Burası sadece özel hayatınız değil aynı zamanda ortaklı işler,birlikleri, diğer insanlarla girişilecek her tür işi de taşınma ile ilgili konuları, hukuki alanı yansıtabilir o yüzden Satürn’ün burada hareket ediyor olması karşı tarafla aranıza bir mesafe koymanıza, ortaklı işlerinizde ortağınızın hayatındaki önemli sorumlulukların devreye girmesine ya dabirliklerinizde bazı konuların netleşmesine neden olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınız,birlikleri, ortaklı işlerde kendinizi kandırdığınız ya da suiistimal edildiğiniz konuları yeniden ele alacak, önünüzdeki 2,5 yıl boyunca bu alanda önemli yapılanmalar altında olacaksınız. Unutmayın bir tohum ekme dönemindesiniz ve bu tohumu ekerken doğru bir şekilde ekmeye özen gösterin.

Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular gündeminize yerleşecek. Hayatınızı düzenlerken aslında kazançlarınız, yatırımlarınız konusu ya da harcamalarınız konusunda kendinizi daha fazla kaptırabilirsiniz. Cumartesi günü ise parayla alakalı konularda verilecek önemli kararlar sizi mutlu edebilir. Pazar günü şifalanacağınız bir gün, önemli görev ve misyon üstlenebilirsiniz aslında farkındalığınızın yüksek olduğu, hayatı farklı gözlerle gördüğünüz, müşterek para alanlarından yana da kazançlarınızın olduğu bir süreç olacak ama diğer taraftan burada çok önemli bazı konuları da fark edecek ve bu konularda yapılması gerekenleri önceliğiniz olarak ele alacaksınız. Hayata esnek gözlerle bakıyorsunuz bu, ilişkilerle alakalı konularda sizi destekleyen bir unsur bir de hayatınızda değiştirmek istediğiniz noktalar varsa bu hafta bu değişimler için sizi destekleyecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 24" R
Ay
Balık
11° 13' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 36"
Venüs
Boğa
05° 02' 18"
Mars
Koç
02° 15' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 25"
Satürn
Balık
16° 51' 31"
Uranüs
Boğa
22° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 00' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 33"
Lilith
Başak
23° 42' 05"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>