Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bu pazartesi Boğa burcundaki Satürn ve Kova burcundaki Uranüs ikinci defa bir kare meydana getirecek ve etkisi tüm hafta boyunca devam edecek. Sıkıntılarınızı sabırla kabul edin zira bir şeyler değiştirmek için gereken özgürlüğe henüz sahip değilsiniz. 14 Haziran - 21 Haziran Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Haziran - 21 Haziran

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, evinize, ailenize ve yuvanıza yönelik işlerinizi iyi organize etmeniz gereken haftalardan bir tanesi başlıyor. Hırslı yapınızla ev hayatınızda yapılması gerekenleri bu hafta başında çok net bir şekilde ele almanız gerekecek. O yüzden aile büyüklerinizle konuşmalarınızda onlarla olan girişimlerinize ve işlerinize ekstra dikkat edin. Pazartesi günü önemli işleriniz varsa, bir yerden para bekliyorsanız ya da bir insanla paraya dayalı bir takım görüşmeleriniz varsa biraz hayal kırıklığı yaşamaya açık görünüyorsunuz. Bazı sorunlar, hiç beklenmedik tepkilerle karşılaşma, karşı tarafta aradığınızı bulamama gibi etkiler söz konusu olabilir. Para alışverişlerinizde dikkatli olun. Çok yakın çevrenizden bir arkadaşınızın hayatında önemli bir aldatılma ya da aldanmaya benzer birtakım konu ve olaylar cereyan edebilir.

Salı günü devreye giren Satürn ve Uranüs karesinden en çok etkilenecek olan burçların başında siz geliyorsunuz. Kariyer alanlarınızda önemli değişimler var ve bu değişimleri hayatınıza nasıl geçireceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Şubat ayında bunun ilk ayak seslerini aslında duymuş olmanız gerekiyor. O dönemden bu yana hayatınızda bir şeyleri değiştirdiniz mi, önemli adımlar attınız mı, bu değişimleri nasıl tepkiler verdiniz? işte bu hafta itibariyle bütün bunları bir kez daha yaşama ihtimaliniz var. Değişimin karşısında durmayın. Aile hayatınızda, kariyerinizde, anne ve anne tarafınızın hayatında önemli olaylar ve değişimler devreye girebilir.

Jüpiter 14 Mayıs itibariyle sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınıza girmişti. Şimdi bu alanlarınızda gerilemeye başlayacak Bu pazar günü ile beraber bazı arkadaşlarınızla planlarınızı, hedeflerinizi ve amaçlarınızı yeniden gözden geçireceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Haziran - 21 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 33' 30" R
Ay
Yengeç
22° 06' 51" R
Merkür
Koç
26° 35' 32"
Venüs
Boğa
16° 25' 41"
Mars
Koç
09° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 53' 59"
Satürn
Balık
17° 35' 23"
Uranüs
Boğa
23° 04' 16"
Neptün
Balık
29° 15' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 49"
Chiron
Koç
21° 20' 32"
Lilith
Başak
24° 43' 38"
True Node
Koç
14° 57' 50"
Son Güncelleme : 12/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>