Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, arkadaşlarınızla yapacağınız önemli planlar var ve bu planlar onlara destek olmak ya da onların size destek olması gibi önemli işleri karşınıza getirecek. Salı günü bu anlamda çok güzel, manevi yönden de kendinizi mutlu, şanslı, umutlu görebilirsiniz. Bu aralar alıp başınızı gidesiniz var ya da işinizle ilgili konularda yurt dışına gitme önemli insanlarla ticari faaliyetlerde bir araya gelme ya da kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda öne çıkma gibi etkiler devrede olacak.

Kalıcı ve uzun süreli ilişkiler içerisine girmek istiyorsanız Perşembe ve Cuma günlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Merkür'ün Jüpiter'le olan olumlu açısı öğrenmek, keşfetmek ve kendinizle ilgili yeni bilgiler edinmek anlamında yüzünüze gülebilir. Uzak yerlerden beklediğiniz daha az tanıdığınız insanlardan beklediğiniz haberler varsa bu haberlerin Cuma günü karşınıza gelme olasılığı yüksek. Kendinizi çok şanslı, iyimser ve coşkulu görebilirsiniz.

Diğer taraftan parasal konulara dikkat etmeniz gerekecek maddi konularda çok çabuk manipüle edilebilirsiniz, yönlendirilebilirsiniz. Banka işlemleriniz varsa dikkatli olmaya özen gösterin çok çabuk kandırılabilirsiniz ve aslında sizi kandıran kişiler tanıdığınızı düşündüğünüz insanlar olabilir. Maddi konularda kendinizi sağlama almaya özen gösterin. Güneş Plüton kavuşumu medya alanlarında, ticari faaliyetlerde ve hukuki yönden önemli bir güce sahip olacağınızı da gösteriyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bazı zorlanmalar ya da bazı çekişmeler de devreye girebilir. Elinizin kolunuzun bağlı olduğunu hissedebilirsiniz manipülasyona maruz kalabilirsiniz hafta sonuna doğru bu etki devreye girecek o yüzden tanımadığınız insanlarla güç çekişmelerine girmeyin. Sanki üzerinizde birinin bir baskısı varmış gibi hissedebilirsiniz. Öğrenci Boğalar bunu en çok ders hayatlarında fark edebilir. Sınavlarınız varsa üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş Kova burcuna geçecek önünüzdeki dönem kariyeriniz, toplum önü duruşunuz önemli olacak. İş hayatınızda hızlı ilerlemeler kaydedebilir, toplum bilinciyle hareket edebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda toplumsal konularda kendinizi ön plana çıkarmak önemli olurken teknolojiye, bilime dayalı işleriniz varsa bu alanlarda kendinizi göstermek ön planda olacak. Pazar günü Plüton da buraya geçecek önünüzdeki 20 yıl meslek alanlarınızı yeniden şekillendirecek önemli bir güce sahip olacaksınız ama bu gücü elde etmeden önce bu gücü nasıl kullanıp kullanmadığınız da çok önemli olacak. Patronunuz varsa bazı baskılarla da karşılaşma potansiyeliniz var ama bunlara vereceğiniz tepkiler 20 yıl boyunca önemli olacak. Kendinizi çok fazla sınırlandırmayın elinize geçecek fırsatları da doğru bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Aile hayatınız ve evlilik, boşanma gibi statü değişimleri de Plüton'un 20 yıllık süreci boyunca yaşayacaklarınız arasında yer alabilir ama ilk geçiş çok önemli. Geçtiğimiz sene Mart ayında da bu geçiş gerçekleşmişti yaz aylarına kadar ilk ayak seslerini orada duydunuz işte Mart’la Haziran ayında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar Pazar günü itibariyle Eylül ayına kadar yeniden devreye girebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 37' 52" R
Ay
Aslan
06° 06' 16" R
Merkür
Koç
27° 51' 26"
Venüs
Boğa
17° 47' 43"
Mars
Koç
10° 11' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 43"
Satürn
Balık
17° 40' 14"
Uranüs
Boğa
23° 08' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 01"
Lilith
Başak
24° 51' 01"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>