Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın 3'ü ve 6'sı arasında Mars ve Plüton karşınıza çıkan engeller ve tuzakların üstesinden gelmenize yardımcı oluyor. Sakın yorulmaktan korkmayın! Bugünlerde gerçek bir süper kahraman gibisiniz. 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, haftanıza kariyerinize mesleğinize ve toplumsal konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu aralar işe bakış açınız oldukça olumsuz olabilir. Sorumluluklar sizi fazlasıyla bunaltmış olabilir. Bütün konuşma ve görüşmelerinizi ciddi, tutarlı ve istikrarlı yapmanız gerekiyor.

Bu hafta Balık burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, bu Yeniayla beraber çevre değişimlerine açık olabilirsiniz. Taşınmayı düşünüyorsanız, başka bir yere gidecekseniz, işinizi değiştirecekseniz, farklı bir derneğin ya da bir kulübün üyesi olacaksanız bunlarla ilgili konuları hızlandıran bir Yeniay olacak ve gelecek planlarınızı hayatınızın merkezine koyacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizle alakalı kafanızda birtakım planlar varsa bu planları hareketlendirmeniz söz konusu olabilir. Önünüzde 15 günlük süreç var ve bu 15 günlük süreç Çarşamba günü itibariyle başlıyor.

Diğer taraftan hayata bakış açınızın oldukça değiştiği, hayatta farklı konularla ilerlemek istediğiniz bir döngü içindesiniz ve bu da sizi eskiye nazaran daha farklı kılıyor. Etrafınızdaki insanlar değiştiğinizi söyleyebilirler. Ama bu durum sizi memnun etmeli çünkü gerçekten de eskisi gibi değilsiniz ve hayata esnek bakıyor olmanız işlerinizi çok rahat bir şekilde el almanızı sağlayacak.

Perşembe günü kimseye bulaşmayın, seyahatlerde, yolculuklarda ya da adliyelerde kavga etmemeye ya da meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Çünkü bazı tacizler devreye girebilir, hiç beklenmedik ortamlarda, beklenmedik insanlarla kendinizi olur olmadık durumlar içerisinde bulma ihtimaliniz olabilir.

Olumlu taraftan bakacak olursak geleceğinizi şekillendirdiğiniz bir dönem ve çevrenizdeki insanlardan çok büyük şans ve fırsatlar göreceksiniz. Hafta sonu Venüs'ün ve Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizde ve meslek hayatınızda kendinizi göstereceğiniz, mücadelenizi vebirliklerinizi bu alanda ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Daha öncesinde ciddi konularla oturtulmuş bir mevzu çok daha görünür hale gelebilir vehayatınızda kendinizi göstermenizi sağlayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 03" R
Ay
Aslan
23° 14' 04" R
Merkür
Koç
29° 31' 59"
Venüs
Boğa
19° 31' 17"
Mars
Koç
11° 15' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 35"
Satürn
Balık
17° 46' 13"
Uranüs
Boğa
23° 13' 01"
Neptün
Balık
29° 19' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 21"
Lilith
Başak
25° 00' 21"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>