Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Nisan - 10 Nisan

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar haftaya oldukça enerjik etkilerle giriş yapacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular yoksa da kendi özel hayatınız, yapacaklarınıza odaklanma önem kazanacak ve bu haftanın genelinde Merkür Boğa burcuna geçer geçmez fikirlerinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem başlıyor. Pazartesi günü itibariyle 21 Nisan'a kadar konuştuklarınızı, düşündüklerinizi, hayal ettiklerinizi, plan yaptığınız her tür konunun hareketlenmesi söz konusu olacak. Kendinizle ilgili konuşmayı hem seveceksiniz hem de fikirlerinizi etrafınıza yaymak önemli olabilir.

Önemli konuşma ve görüşmelerin hızlandığını görebilirsiniz ama pazartesi günü patronunuz ya da üstlerinizle, ailenizden bir insanla bazı konularda güç çekişmeleri ya da takıntılı bazı hararetli tartışmalara da açık olabilirsiniz. İş hayatınızda kafanıza takılan bir konu sizi biraz zorlayabilir ya da bu takıntıların özellikle işinizde sizi zorladığını çok net bir şekilde görebilirsiniz.

6 Nisan'da Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor bu Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İş hayatınızda bu Dolunay zamanı önemli bazı kararlar almaya yatkın olabilirsiniz ya da buradan gelecek önemli haberler hassas birkaç gün geçirmenize neden olabilir. Sağlığınıza bu Dolunay zamanı ekstra dikkat etmeye özen gösterin, bel bölgesi, hormonsal dengesizlikler ya da şeker intoleransları, kalça sıkıntıları ve problemleri, bel ağrıları ya da böbreklerle ilgili sıkıntı ve sorunlar iyice görünür olabilir bir de üriner sistem problemlerini ekleyelim. Bu Dolunay zamanı Perşembe günü parayla ilgili konularda güzel bazı fırsatlar karşınıza gelecek. Özellikle para ile ilgili konularda ticari bazı girişimlerinizin karşılık bulduğunu tam da bu Dolunay zamanı ve sonrası çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Diğer taraftan hayata bakış açınız, yardımsever tavırlarınız ön planda olacak. Sosyal çevrenizdeki insanlara ve arkadaşlarınıza göstereceğiniz anlayış ve yardımseverlik tüm haftaya damgasını vurabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla beraber yapacağınız plan ve programlar hafta sonuna doğru hayatınızı daha da renklendirecek ve hafta sonu sevdiğiniz insanla beraber güzel planlar içerisine girebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Nisan - 10 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 36" R
Ay
Oğlak
02° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 22' 03"
Venüs
Koç
28° 55' 46"
Mars
Balık
28° 25' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 56"
Satürn
Balık
16° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 15' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 05"
True Node
Koç
15° 25' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>