Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar maddi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Para ile ilgili işleriniz, halledilmesi gerekenler parasal konularda yapılması gerekenlerle ilgili olacaksınız. Pazartesi ve Salı günleri maddi konular ya da hayat pahalılığı gibi alanlarda agresif ve sinirli tavırlarınızla hareket etmeniz mümkün ya da depremden kaynaklı olarak işleriniz aksadıysa, paranızı alamadıysanız, ticari bir işletmeniz varsa, zordaysanız, bu gibi konularda patlayıcı etkiler devrede olabilir. Biraz daha agresif, gergin etkilerle hareket edebilirsiniz.

Merkür'ün Satürn’le kavuşumu işle ilgili konularda, hayat amacınızda, geleceğe yönelik atılımlarınızda bazı konuları artık çok da önemsemediğinizi fark etmenize neden olabilir ya dahayatınızda yaşadığınız bazı zorlanmalar varsa bu zorlukları gözünüzde çok daha fazla büyütebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda biraz tedirgin hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi ama bardağın boş tarafına odaklanmayın güzel haberler de var.

Venüs ve Jüpiter kavuşumu manevi yönden sizi destekleyecek. Başka insanlara manevi yardımlarınızın çok yüksek olduğu bir dönem ve bu manevi yardımlar içsel olarak sizi zenginleştiriyor. Sanatsal işleriniz varsa ya da özellikle böyle düşündüğünüz önemli işleriniz varsa bu alanda da hiç beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle güzel sonuçlar da elde edeceksiniz.

Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle beraber Cuma günü ve sonrası iki hafta boyunca arkadaşlarınız, sosyal çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınız hızlanabilir. Onların fikirlerinden çok çabuk etkilenebilir, yönünüzü kaybedebilirsiniz, kararsız bazı adımlar devreye girebilir bu dönemde ama bir şeyi lanse etmek bir şeyi ortaya çıkarmak istiyorsanız bu dönem sanatsal yönden ilham yönünden size gereken desteği de verebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 05' 21" R
Ay
İkizler
18° 08' 13" R
Merkür
Koç
23° 54' 13"
Venüs
Boğa
13° 16' 56"
Mars
Koç
07° 23' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 50"
Satürn
Balık
17° 23' 53"
Uranüs
Boğa
22° 55' 20"
Neptün
Balık
29° 11' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 25"
Lilith
Başak
24° 26' 37"
True Node
Koç
15° 11' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>