Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Şubat - 13 Şubat

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, Dolunaydan almış olduğunuz etkilerle eviniz, aileniz, yuvanız ve orada oluşan olaylar gündeminizi hareketli tutuyor, haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz. Hala Dolunayın etkilerini üzerinizde hissedebilirsiniz birtakım gerginlikler olabilir ama bu hafta genelinde olumlu bir noktaya taşıyacağınız unsurlar da var.

Pazartesi seyahat, eğitim ve özellikle geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek yüksek olurken ilhamınız kuvvetli çalışacak. Eğitimsel konularda arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerde ticari faaliyetlerde ilham perisi adeta etrafınızda olabilir. Önemli satışlar gerçekleştirebilirsiniz ya da bu dönemde hayal ettiklerinizin karşınıza gelme potansiyelini fark edeceksiniz. Kendinizi de olumlu ve uyumlu göreceksiniz bu dönem içerisinde.

Çarşamba günü Venüs'ün Uranüs ile olumlu açısı sosyal çevre ortamlarınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde doğru ilişkileri karşınıza getirebilir. Özgür yapınızla ve farklı tavırlarınızla gireceğiniz sosyal çevrelerde insanların ilgisini çekebilir hatta hayatınızda bir insan yoksa biriyle tanışabilir, aşka yelken açabilirsiniz. Bu dönem özgür ilişkiler sizi çok fazla yormayacak aynı zamanda güveninizi sağlayacak ve diğer taraftan da bir şekilde sizi besleyecek olan ilişkilerin isteği içerisindesiniz,

Hayatınızda bir insan varsa sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da zor olmayabilir.

Cuma günü Merkür'ün Plüton ile kavuşumu bazı fikir ve düşüncelerinizi daha az tanıdığınız insanlara ulaştırırken, iletirken takıntılı ve obsesif davranışları beraberinde getirebilir o yüzden tanımadığınız ortamlarda tartışmalara girecekseniz ben bilirim tavrıyla hareket edecekseniz bu etkiye dikkat edin çünkü insanlar üzerinde baskı oluşturabilir ya da o insanların sizin üzerinizde bir baskı oluşturduğunu görebilirsiniz. Eğitimciyseniz, öğrenciyseniz eğitim hayatınızda bazı konular kafanıza takılabilir ve bu konuların içerisinden çıkmayı başaramayabilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor hem meslek hayatınızda hem kariyerinizde önemli bir dönem başlıyor 15 gün boyunca konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken işinizle ilgili potansiyelleri çok net görebilir aynı zamanda göz önünde olacağınız ortamlarda ve toplumsal konularda kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Çalışmayanlarsa bu dönem daha çok toplumsal konularla ilgili olacak, kalabalık yerlerde bulunacaklar. Ailevi konular burada liderliği ele alma ya da toplum içerisinde önemli pozisyonlarda önemli yerlerde bulunma amaç ve hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek öne çıkacak. Yine bu dönemhayatınızda beklediğiniz bazı fırsatları da çok rahat yakalayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Şubat - 13 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 06" R
Ay
İkizler
23° 17' 15" R
Merkür
Koç
24° 16' 42"
Venüs
Boğa
13° 44' 38"
Mars
Koç
07° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 08"
Satürn
Balık
17° 25' 37"
Uranüs
Boğa
22° 56' 39"
Neptün
Balık
29° 12' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 37"
Lilith
Başak
24° 29' 07"
True Node
Koç
15° 08' 57"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>