Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz ama 11:34 itibariyle birkaç gün boyunca bu hızlı hareketlilik yerini daha oturaklı koşullara bırakacak ve para ile ilgili konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Özellikle harcamanız, yatırmanız gereken bir para varsa, para ile ilgili halletmeniz gereken işleriniz varsa Çarşamba gece saatlerine kadar bu konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz. Gelecek planlarınızda önemli konuşma ve görüşmeler devreye girebilir. Bu ara yapacağınız toplantılar, konuşmalar, görüşmeler işle ilgili planlar hayatınızı destekler nitelikte olacak. Son 3-4 haftadır kaçırdığınız fırsatların farklı şekillerde yeniden karşınıza geldiğini hatta bu kaçırdığınız fırsatlarda bazı düzeltmelerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Bu da işe bakış açınızı ve geleceğe yönelik ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi daha olumlu bir noktaya taşıyabilir. Pazartesi günü 11:34'ten sonrası gayet keyifli görünüyor. Harekete geçmek istediğiniz konularda bu Pazartesi ve bu hafta başında harekete geçmekten de korkmayın. Para ile ilgili konularda halletmeniz gerekenler devrede olabilirhayatınızda ya da işle ilgili bir konunun parasal konularını çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Muhasebeye dayalı birtakım işleriniz varsa bunları da ele alabilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle beraber yapacağınız önemli planlar devreye girebilir. Akrabalar, kardeşler, ailenizle konuşmak ve görüşmek önem kazanırken hafta sonu ev ve yuvanızla alakalı konu ve olaylar önemli olacak. Pazar günü de burada bir Dolunay gerçekleşecek. Tam kariyerinize odaklandığınız kendinizi göstereceğiniz toplumsal konularla ilgili olacağınız bu dönem Dolunay zamanı ev, aile ve yuva alanlarınızdan alacağınız bir haber ve bir olayla dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. İlginizi ve alakanızı ailevi koşullara döndüreceksiniz ama evinizde yaşanacak bir huzursuzluk, bir gerginlik çabuk isyan etmenize ve çabuk tepkiler vermenize neden olabilir. Baba tarafınızla anne tarafınızla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak. Ilımlılıktan mümkün olduğunca geri durmayın bu çok önemli. Arkadaşlarınızla aranızda oluşacak parasal bir mevzu bu Dolunay’a damgasını vurabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 01' 43" R
Ay
İkizler
17° 16' 23" R
Merkür
Koç
23° 50' 31"
Venüs
Boğa
13° 12' 19"
Mars
Koç
07° 20' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 57"
Satürn
Balık
17° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 55' 07"
Neptün
Balık
29° 11' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 13"
Lilith
Başak
24° 26' 12"
True Node
Koç
15° 11' 24"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>