Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, baharın uyanışının etkin olduğu haftalardan bir tanesi sizin için de sosyal çevreniz hareketli başlayacak. Birkaç gün boyunca arkadaşlarınız ya da sosyal ortamlarınızda sorumlulukla ele alınması gereken işler gündemimize yerleşebilir ama sonrasında kendi halinizde olmak önem kazanacak.

Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor kendinizi önemli işlerden dünyevi konulardan çekeceksiniz. Bir kere yavaşlayacaksınız bu dönemde, hayatı anlamlandırmak, geri plandan izlemek, neler olup bittiğine dair düşüncelere dalmak önemli olacak. Yine bu dönemde önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz, ruhunuza daha fazla önem vermek isteyeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz konularınız varsa bu konularda da hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Salı günü bir Yeni ay var bu Yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde hiçbir konuda harekete geçmemeniz gerekiyor. Kadersel alanınızda olduğu için büyük projeler, büyük işler, başlangıçlar konusunda destekli olmayacaksınız ama kötü alışkanlıklarınız varsa cesurca hareketlerde bulunarak bu kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak ya da bilinçaltınızda ele alınması gereken konularla uğraşmak hızlanacak. Kendi halinizde olmak, hayatı anlamlandırmak, yazmak, çizmek ve her şeyden elinizi ayağınızı çekerek önünüzdeki dönemi değerlendirmek önemli olacak.

Diğer taraftan Plüton'un Kova burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 20 yıl boyunca kariyer ve meslek alanlarınızda önemli değişim sizi bekliyor. İş hayatınızda son iki buçuk yıldır sizi ne mutlu edip etmedi hangi konularda zorlandınız, hangi konuların değişmesi ve dönüşmesi gerektiğini net bir şekilde gördünüz. Şimdi Plüton'un bu alanlarınıza geçişiyle beraber aslında burada değişmesi gerekenleri çok net bir şekilde ele alacaksınız. Bu noktada güzel bir güç de karşınıza gelecek hem burada bir güç elde edebilir hem de dıştan gelecek güçlerin sizin meslek hayatınızı şekillendirdiğini görebilirsiniz. Bu hemen 23 Mart’ta Plüton geçer geçmez olmayacak ama 20 yıl boyunca buradaki değişim ve dönüşümler kariyerinizde önemli açılımları karşınıza getirecek.

Cumartesi günü Mars Yengeç burcuna geçiyor enerji alanlarınız değişiyor 6 aydan bu yana para ile ilgili konular önemliydi burada harcamalarınız gündeme gelmiş olabilir. Zaman zaman yanlış harcamalar zaman zaman paranızı alamama para ile ilgili mücadeleler gündeminizde yerleştiyse şimdi bunları geride bırakıyorsunuz. Cumartesi gününden sonraki dönem enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara harcayacaksınız. Akrabalar, kardeşler, yakın arkadaşlarınız, komşularınız ya da kuzenleriniz onlarla olan iletişiminiz ve ilişkileriniz önem kazanırken bir anlamda onların üzerinde önemli bir güç elde edebilirsiniz. Yani sizin söylediklerinize, yaptıklarınıza dikkat kesilebilirler ama bazı noktalarda da alınganlıklar devreye girebilir, pasif agresif davranışlar sergileyebilirsiniz. Yine de mücadelenizi yakın çevrenizdeki insanlardan yana kullanacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 28" R
Ay
Yay
19° 31' 39"
Merkür
Koç
16° 09' 21"
Venüs
Koç
27° 40' 48"
Mars
Balık
27° 38' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 48"
Satürn
Balık
16° 20' 03"
Uranüs
Boğa
22° 11' 38"
Neptün
Balık
28° 49' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 21"
Lilith
Başak
23° 02' 20"
True Node
Koç
15° 28' 22"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>